Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Ä Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ήταν καθορισμένη να λάβει χώρα τον Μάρτιο του 2021. Στα πλαίσιά της ήταν προγραμματισμένη και η διενέργεια  εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2021 – 2023. Λόγω όμως των έκτακτων συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19, δεν μπορούσαμε να την προγραμματίσουμε, επομένως οδηγηθήκαμε στην προσωρινή αναβολή της.

Ä       Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν, επαναπρογραμματίζουμε την Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, με πρώτη ημερομηνία την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021. Σε περίπτωση μη απαρτίας ( 50%+1 παρόντα ενεργά μέλη του Συλλόγου) η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, στις 18:00 στο γραφείο του Συλλόγου, στην πάροδο Βενιζέλου.

Ä Στα πλαίσιά της θα λάβουν χώρα και Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2021 – 2023. Επιθυμούμε την ανανέωση του Προεδρείου με νέα μέλη, παρακαλούμε λοιπόν να σκεφτείτε και να δηλώσετε την υποψηφιότητά σας, ενημερώστε μας νωρίτερα όμως από την προγραμματισμένη ημέρα για την καλύτερη οργάνωση των εκλογών.

Ä Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης αφορούν τον απολογισμό των δραστηριοτήτων των προηγουμένων ετών, τον οικονομικό απολογισμό του 2020, τη συμμετοχή μας σε τοπικές εκδηλώσεις, τη δυνατότητα νέων δράσεων,  νέες προτάσεις για το Σύλλογο κ.ά. Για τα θέματα που θέλετε να θέσετε προς συζήτηση, καλό θα ήταν να ενημερώσετε το Προεδρείο νωρίτερα.

 

      Η συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική Γενική               

      Συνέλευση είναι απαραίτητη για τη ομαλή λειτουργία και την εξέλιξη των

      δραστηριοτήτων του Συλλόγου, όπως επίσης και η τακτοποίηση των

      συνδρομών τους.

 

       Μέχρι τότε, να είστε και να παραμείνετε υγιείς. 

 

       Με φιλικούς χαιρετισμούς,

 

Το Δ.Σ.

 

 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply