Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΜΑΛ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Μετά την ένταση που επικράτησε χθες στη Λάρισα για την επίσκεψη και την «παρέλαση» της Αμάλ, νέες διαφωνίες – από Αθηναίους αυτήν την φορά – είδαν το φως της δημοσιότητας. Έτσι, επιτροπή κατοίκων Μεταξουργείου και Αγίου Παύλου καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή. Η επίσημη ανακοίνωσή τους αναφέρει:

«Ο Άγιος Παύλος, το Μεταξουργείο, η γειτονιά μας, ο δρόμος μας, η παιδική χαρά μας, ναι, και η περιουσία μας. Όλα θέλουν να μας τα πάρουν, λες και είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού εμείς, που ζούμε και δουλεύουμε εδώ. Κάνατε την περιοχή μας συνώνυμο παραβατικότητας και εγκλήματος. Μας καταστήσατε πεδίο κοινωνικού πειραματισμού, μετατρέποντας μια γειτονιά σε πολυπολυτισμικό γκέτο, χωρίς ποτέ να μας ρωτήσετε, χωρίς ποτέ να ενδιαφερθείτε για εμάς. Τώρα, μετά την πρόθεση μεταφοράς του ΟΚΑΝΑ, πάλι σε εμάς, λες και δεν υπάρχουν άλλες περιοχές με λιγότερα προβλήματα αισθανόμαστε ότι μας κοροϊδεύετε. Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου θα έρθει στην περιοχή μας, στην Πλ. Αυδή, το show της Αμάλ. Μαζί του, γνωρίζουμε ότι θα έρθει ένας κόσμος ξένος προς την περιοχή μας που ούτε μας καταλαβαίνει, ούτε θέλει να ακουμπήσει τα προβλήματα της ζωής μας. Γιατί; Γιατί πάλι; Δεν θέλουμε, ούτε μπορούμε να δεχθούμε άλλους λαθρομετανάστες και παραβατικούς.

Την Καμπούλ την ξέρουμε, την βιώνουμε καθημερινά. Γι’ αυτό δεν θέλουμε το show της Αμάλ και γι’ αυτό θα αντιδράσουμε για τον εμπαιγμό που κυβερνητικοί, δημοτικοί και ΜΚΟ μας επιβάλλουν. Γι’ αυτό την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, θα είμαστε στην Πλ. Καραϊσκάκη για να ζητήσουμε το αυτονόητο, την ζωή μας και την γειτονιά μας πίσω».









www.elora.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply