Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ

Η πρόοδος της Προγραμματικής Συμφωνίας ανάμεσα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που είχαν σήμερα, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά και του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδα Χριστόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αξιολογήθηκε η πορεία υλοποίησης των προγραμμάτων που έχουν ενεργοποιηθεί και τέθηκαν οι προτεραιότητες για τα επόμενα βήματα υλοποίησης της Προγραμματικής Συμφωνίας.

Ειδικότερα, στο πεδίο των προσωρινών αδειών οδήγησης που λαμβάνουν ηλεκτρονικά με τους κωδικούς Taxisnet εντός δύο ημερών οι υποψήφιοι οδηγοί που πετυχαίνουν στην πρακτική δοκιμασία, από τις 11 Μαΐου του 2020 μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί πάνω από 210.000 προσωρινές άδειες οδήγησης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τη θέσπιση του προσωρινού ψηφιακού διπλώματος, η μέση διάρκεια αναμονής για να πάρει κάποιος το δίπλωμά του ήταν περίπου τέσσερις μήνες και σε κάποιες περιπτώσεις, το διάστημα αυτό άγγιζε τους έξι μήνες.

Επιπλέον, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί περίπου 25.000 αιτήσεις, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία των πολιτών στα γκισέ των Διευθύνσεων Μεταφορών των Περιφερειών όλης της χώρας. Από αυτές, σχεδόν οι μισές αφορούν σε αντικαταστάσεις και αντίγραφα αδειών οδήγησης και οι υπόλοιπες σε ενημέρωση στοιχείων των πολιτών. Από τις αιτήσεις που αφορούν αντικαταστάσεις και αντίγραφα διπλωμάτων έχουν ήδη εκτυπωθεί περισσότερα από 10.000 διπλώματα από την Ελληνική Αστυνομία.

Επόμενα βήματα στο πλαίσιο της υλοποίησης της Προγραμματικής Συμφωνίας μεταξύ των δύο υπουργείων, είναι η ψηφιοποίηση της διαδικασίας αναθεώρησης των αδειών οδήγησης – μια καινοτόμα διαδικασία με την οποία εξαλείφονται πλήρως τα χάρτινα ιατρικά πιστοποιητικά που διακινούνται μεταξύ πολιτών, γιατρών και Περιφερειών – καθώς και η ψηφιοποίηση της διαδικασίας έκδοσης του αντιγράφου της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος.

 

5.-

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Δημοπρατήθηκε η «ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ» με εκτιμώμενη συνολική αξία σύμβασης: 59.586,76€.

Η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου έχει ως στόχο τη διατήρηση και προβολή της αισθητικής και ιστορικής αξίας του και βασίζεται στο σεβασμό προς την αρχική του υπόσταση και τα αυθεντικά του στοιχεία.

Το έργο αφορά στην συντήρηση και κυρίως στην ενεργειακή αναβάθμιση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στον οικισμό Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας, της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ενεργειακή αναβάθμιση του κτίσματος θα συμβάλει στη συνολική αναβάθμιση του κτιρίου, στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στην βελτίωση των συνθηκών εσωκλίματος του κτιρίου.

Επίσης, στόχος της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου είναι, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των αντίστοιχων εκλυόμενων ρύπων, η επίδειξη των ποικίλων δυνατοτήτων ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων και η ανάδειξη της υποδειγματικής λειτουργίας τους.

Η μελέτη θα εκπονηθεί στις εξής φάσεις:

- Έλεγχος Αρχιτεκτονικής Μελέτης Αποτύπωσης

Αρχιτεκτονική Οριστική Μελέτη

Οριστική Μελέτη Η/Μ Εγκαταστάσεων

Μελέτη ΚΕΝΑΚ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply