Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ 148.000 ΔΟΛΑΡΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Οι μη μουσουλμάνοι που πληρώνουν για τη συντήρηση των μουσουλμάνων είναι μια κουρανική εντολή:

«Πολεμήστε όσους δεν πιστεύουν στον Αλλάχ ούτε στην Τελευταία Ημέρα, ούτε το απαγορευμένο που απαγορεύτηκε από τον Αλλάχ και τον Αγγελιοφόρο Του, ούτε αναγνωρίζουν τη θρησκεία της Αλήθειας, (έστω και αν είναι) από τους Κατόχους του Βιβλίου, μέχρι να πληρώσουν οι Τζίζια με πρόθυμη υποταγή και αισθάνονται τον εαυτό τους υποταγμένο »(Κοράνι 9:29).

Ο χαλίφης Ομάρ είπε ότι οι πληρωμές τζίζια από τα ντίμι ήταν η πηγή του βιοπορισμού των μουσουλμάνων:

«Αφηγήθηκε ο Juwairiya bin Qudama at-Tamimi: Είπαμε στον` Umar bin Al-Khattab, ‘Αρχηγέ των πιστών! Συμβουλέψτε μας.' Είπε: «Σας συμβουλεύω να εκπληρώσετε τη Σύμβαση του Αλλάχ (που έγινε με το Dhimmis) καθώς είναι η σύμβαση του Προφήτη σας και η πηγή του βιοπορισμού των εξαρτώμενων σας (δηλαδή οι φόροι από τα Dhimmis.)» »(Μπουχάρι 4.53.388 )

Ο ιεροκήρυκας της τζιχάντ στο Ηνωμένο Βασίλειο, Αντζέμ Χουντάρι,  είπε τον Φεβρουάριο του 2013 :

«Βρισκόμαστε στο Επίδομα Αναζητήσεων Τζιχάντ, παίρνουμε το Τζίτζια (χρήματα προστασίας που πληρώνουν οι Μουσουλμάνοι στους μη Μουσουλμάνους) που είναι ούτως ή άλλως δικά μας. Η κανονική κατάσταση είναι να παίρνεις χρήματα από τον Καφίρ (μη μουσουλμάνο), έτσι δεν είναι; Αυτή λοιπόν είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Μας δίνουν τα χρήματα. Δουλεύεις, δώσε μας τα χρήματα. Αλλάχ Ακμπάρ, παίρνουμε τα χρήματα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ακούσει κανείς από το DSS (Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης). Α, αλλά βλέπετε ότι οι άνθρωποι θα πουν ότι δεν εργάζεστε. Αλλά η κανονική κατάσταση είναι να πάρετε χρήματα από τον Kuffar (μη μουσουλμάνο) Έτσι παίρνουμε το επίδομα των Τζιχαντιστών ».

"KILLER BILL Ο δολοφόνος τζιχαντιστής που απέφυγε την απέλαση πέντε φορές κερδίζει 107.000 λίρες σε νομική βοήθεια", από τον Tom Wells, The Sun , 4 Σεπτεμβρίου 2021:

Ένας ΤΖΙΧΑΝΤΙ που δολοφόνησε τρία άτομα αφού απέφυγε την απέλαση πέντε φορές κόστισε 107.000 λίρες σε νομική βοήθεια.

Ο Λίβυος πρόσφυγας και πρώην παιδί στρατιώτης Khairi Saadallah, 26 ετών, μαχαίρωσε θανάσιμα τρεις άνδρες και άφησε άλλους τρεις σοβαρότερους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της μανίας στο πάρκο πέρυσι.

Έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2012 και είχε ήδη καταδικασθεί για βία, εγκληματική βλάβη και επιθετικά όπλα όταν του χορηγήθηκε άσυλο το 2018.

Απελευθερώθηκε από τη φυλακή για άλλα εγκλήματα μόλις 15 ημέρες πριν από την τρομοκρατική του επίθεση.

Ο Ντέιβιντ Σπένσερ, από το Κέντρο Πρόληψης του Εγκλήματος, δήλωσε: «Είναι λάθος ότι ένα τεράστιο ποσό των χρημάτων των φορολογουμένων πρέπει να καταλήξει σε τσέπες δικηγόρων που υπερασπίζονται έναν τρομοκράτη του οποίου η ενοχή δεν αμφισβητήθηκε ποτέ».

Τα στοιχεία που δημοσιεύονται σύμφωνα με τους νόμους για την ελευθερία της πληροφόρησης δείχνουν ότι οι δικηγόροι του Σααντάλα κατέθεσαν αίτηση για 5.340 £ σε νομική βοήθεια που χρηματοδοτήθηκε από τους φορολογούμενους μόνο για την εκπροσώπησή του σε αστυνομικά τμήματα μεταξύ 2015 και 2020.

Οι δικαστικές εμφανίσεις των Ειρηνοδικείων κόστισαν στο κοινό άλλα 6.452 λίρες. Οι εκθέσεις στο δικαστήριο στέφθηκαν με άλλες 94,219 λίρες.

Οι δικηγόροι του έλαβαν επίσης 1.000 λίρες για μια επιτυχημένη υπόθεση του Εφετείου, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο από τη φυλακή 15 ημέρες πριν από τη δολοφονική επίθεση στο Ρέντινγκ τον Ιούνιο του 2020….









www.jihadwatch.org/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply