Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΙΠΛΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΕ TOM & JERRY ΚΑΙ MINARI ΣΤΟΝ ''ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΖΩΗΡΌ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Διπλές κινηματογραφικές προβολές με Tom & Jerry και Minari στον ''Δημήτριο Ζωηρό''

Τα θρυλικά καρτούν Τομ και Τζέρι κλέβουν και πάλι την παράσταση σε μια νέα συναρπαστική μάχη  στην αγγλοαμερικανική ταινία φετινής εσοδείας, που θα παρακολουθήσουν με αμείωτο όπως πάντα ενδιαφέρον μικροί και μεγάλοι σινεφίλ. Πρόκειται για μια μείξη των κλασικών κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης με το δίδυμο Τομ και Τζέρι να συμμαχούν αναγκαστικά για να αντιμετωπίσουν ένα κοινό εχθρό. Η ταινία θα προβληθεί αύριο Παρασκευή 20 Αυγούστου στις 20:45 στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο ''Δημήτριος Ζωηρός''.

Θα ακολουθήσει και δεύτερη προβολή στις 22:30 με την αμερικανική δραματική παραγωγή Minari  που βραβεύτηκε με χρυσή σφαίρα ως η καλύτερη ξενόγλωσση ταινία κερδίζοντας παράλληλα και άλλες κινηματογραφικές διακρίσεις.

Μια αμερικανοκορεατική τετραμελής οικογένεια εγκαταλείπει την Καλιφόρνια και κυνηγά το όνειρο της επιτυχίας στις πεδιάδες του Άρκανσο. Όμως τα φιλόδοξα σχέδιά της για τη μετατροπή 50 εκταρίων γης σε πλούσια φάρμα με κορεάτικα φρούτα και λαχανικά θα συναντήσουν διαδοχικά εμπόδια κι αναπάντεχες αναποδιές.

Οι δύο ταινίες θα επαναπροβληθούν το Σάββατο 21, την Κυριακή 22 και τη Δευτέρα 23 Αυγούστου τις ίδιες ώρες. 



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply