Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Έγραψε πριν λίγο πολύ εύστοχα στο face book ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος:

Μας είπε ο πρωθυπουργός ότι το εμβόλιο είναι το διαβατήριο για την ελευθερία. Θέλοντας δεν θέλοντας, «φάγαμε δύο δόσεις εμβολίου.». Το προπαγανδιστικό πογκρόμ κατάφερε… να εμβολιαστεί σχεδόν  το μισό σόι μας, οι συνεργάτες μας και εμείς. Χωρίς να το επιδιώκουμε. Απεναντίας κάποιοι προσπάθησαν και να το αποφύγουν.

Τελικά έμειναν ανεμβολίαστοι όσοι άντεξαν. Και τώρα… Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεπικουρούμενη από την κοινοπραξία της αντιπολίτευσης ανακοίνωσε, ότι πρέπει :

Να κυκλοφορούμε πάντα και παντού μασκαρεμένοι…

Κυριάκο ώπα…

Θυμάσαι που εσύ μας είπες ότι με τα εμβόλια θα βγούμε από το τούνελ; Τι έγινε και τώρα δεν υπάρχει ούτε φως στο τούνελ; Για ποιο λόγο τώρα

που οι μισοί εμβολιαστήκαμε έχουμε τέτοια αύξηση στους διασωληνωμένους και στους νοσούντες;

Κυριάκο σου θυμίζω ότι πέρυσι τον Αύγουστο χωρίς εμβολιασμούς ο ΕΟΔΗ ανακοίνωσε 217 κρούσματα, 3 θανάτους και 28 διασωληνωμένους.

Ένα χρόνο μετά την προστασία των εμβολίων ανακοίνωσε, 3273 κρούσματα, 20 θανάτους, 286 διασωληνωμένους.

Κυριάκο άκου ένα μπαρουτοκαπνισμένο Νεοδημοκράτη πολεμιστή που έκανε και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά που ποτέ δεν έκανε πολιτική

χωρίς το λαό και ποτέ δεν πολιτεύτηκε σε συνθήκες εντατικής ΜΕΘ.

Κυριάκο θα συντριβείς εάν συνεχίσεις και επιμένεις να αναμετρηθείς με την πλειοψηφούσα κινηματική τάση της ελληνικής κοινωνίας. Ο λυσσώδης αγώνας που δίνεις εσύ και το πληρωμένο σύστημα σου, κόντρα στον πελώριο και γιγαντιαίο ρεύμα που εναντιώνεται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού να ξέρεις ότι είναι καταδικασμένος.

Γιατί απλά εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες πάμε  κόντρα σε κάθε μορφής δικτατορία, ενώ εσείς … είσαστε λίγοι, μερικές  εκατοντάδες και μάλιστα αργυρώνητοι…

https://www.facebook.com/NikNikolopoulos/videos/985109955368039/?d=n








egerssi.gr/59362-2/


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply