Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Εμπνευσμένες ζωγραφικές δημιουργίες από τα παιδιά του Α’ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κιλκίς  

Οι προσλήψεις αγνών συναισθημάτων που κυλούν με χαρά και δύναμη στην παιδική ψυχή, η οικογένεια, η φιλία, η αγάπη, εκφράσθηκαν με χαριτωμένες ζωγραφιές που εκτέθηκαν χθες το απόγευμα στον υπαίθριο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς.

 Τα νήπια του Α’ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κιλκίς, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους Βούλα Παναγιωτίδου, αποτύπωσαν τα συναισθήματά τους στο χαρτί με τεράστιες χαμογελαστές φιγούρες, ζωγραφισμένες με πινέλα και οι δημιουργίες τους ζωντάνεψαν με παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια που επιμελήθηκε η ομάδα της  Baguetterie, πλαισιούμενη από τη Φεβρωνία Τεβρεντζίδου και τη Νταβίνα Φλωρεντίν. Η όμορφη λιλιπούτεια  ζωγραφική και μουσική γιορτή εμπλουτίστηκε με μουσικοκινητικές και εικαστικές δραστηριότητες.  

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δημήτρης Θεοδωρίδης, εκπαιδευτικοί και γονείς περιηγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης, εντυπωσιασμένοι από τον αισθαντικό τρόπο έκφρασης των μικρών ζωγράφων, που αξιοποίησαν παραγωγικά την τέχνη της ζωγραφικής όλη την προηγούμενη σχολική χρονιά! 

Η έκθεση θα λειτουργήσει και σήμερα στον προαύλιο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης από τις 18:00 έως τις 20:00.  

 

 

 







About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply