Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Alexandros Sports Center. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ .
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Εγγραφές από 16 Αυγούστου

 

Η στιγμή που όλοι περιμένουμε πλησιάζει! Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινά σύντομα και στον Αλέξανδρο Κιλκίς ανυπομονούμε να γίνεις και εσύ μέλος της οικογένειάς μας!

Οι εγγραφές ξεκινούν από την Δευτέρα 16 Αυγούστου και μπορείτε να προσέρχεστε καθημερνά στο Αθλητικό μας Κέντρο για να την πραγματοποιήσετε. Με εικοσαετή και πλέον πείρα στον χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, ο Αλέξανδρος Κιλκίς παρέχει όλα τα εφόδια στους φιλόδοξους ποδοσφαιριστές για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Η Ακαδημία μας αποτελεί τον πολυπληθέστερο και έναν  από τους ποιοτικότερους συνεργαζόμενους συλλόγους στο επίσημο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ το Alexandros Sports Center είναι το επίσημο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στην Περιφέρεια του Κιλκίς.

Το παιχνίδι ξεκινά! Εσύ θα λείπεις; 

Τέταρτη χρονιά ο στίβος στην κορυφή! 

Το Τμήμα Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς μπαίνει στον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του, και συνεχίζει να αυξάνεται σε αριθμό παιδιών, αλλά και να δυναμώνει σε ποιότητα και επιτυχίες.

Ο Τεχνικός Υπεύθυνος Κωνσταντίνος Μηναρετζής και οι προπονητές Σπυριδούλα Μηναρετζή και Ανδρέας Αβραμίδης, σας περιμένουν για να σας «μυήσουν» στον χώρο του Κλασσικού Αθλητισμού.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα το τμήμα στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ΣΕΓΑΣ  στους συλλόγους της πόλης, δείγμα της σωστής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται, ενώ και οι αθλητές του κερδίζουν συνεχώς μετάλλια και διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Κάνε λοιπόν και εσύ την εγγραφή σου με μια απλή επίσκεψη στο Alexandros Sports Center.

Υπεροχή και στο φιλέ

Από την Δευτέρα 16 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία Βόλει του Αλέξανδρου Κιλκίς. Το συγκεκριμένο τμήμα μπαίνει στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, με σκοπό να ανεβάσει ακόμη ψηλότερα τον πήχη στο…φιλέ!

Προπονητές του Τμήματος οι Ανδρέας Αβραμίδης και Σάββας Νικοπολιτίδης, με τις προπονήσεις να λαμβάνουν χώρα τρεις φορές την εβδομάδα. Κάντε και εσείς την δική σας εγγραφή με μια απλή επίσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος Κιλκίς!

Πάρτυ γενεθλίων 

Μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον όπως είναι αυτό της πισίνας και του Παιδότοπου, στο Alexandros Sports Center μπορείτε να κλείσετε και να διοργανώσετε ένα αξέχαστο πάρτυ γενεθλίων για τα παιδιά σας.

Τα φουσκωτά, η πίστα με τα αυτοκίνητα, οι πισίνες, αλλά και τα γήπεδα ποδοσφαίρου προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες στα παιδιά, και ξέγνοιαστες στιγμές για τους γονείς!

Κλείστε και εσείς το δικό σας πάρτυ στο 23410 70313. 

Κολύμβηση και τον Σεπτέμβρη 

Για έναν ακόμη μήνα θα συνεχιστούν οι προπονήσεις των τμημάτων Κολύμβησης της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς. Τα «Παπάκια» και τα «Δελφίνια» έχουν την δυνατότητα να προπονούνται τρεις φορές, το κάθε τμήμα, την εβδομάδα και να βελτιώνονται συνεχώς.

Το καλύτερο άθλημα για τα παιδιά, που τα βοηθά σε πολλούς τομείς. Το Καλοκαίρι έχει…δρόμο ακόμη, για αυτό και εσείς μπορείτε να κάνετε ακόμη και τώρα την εγγραφή σας περνώντας από την Γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου. 

Γυμναστική στο νερό!

 

Είναι το πρόγραμμα που έχει κερδίσει του πάντες στην πόλη του Κιλκίς. Το Aqua Fitness έχει τεράστια αποδοχή και δυναμική και αυτό φαίνεται από την μεγάλη συμμετοχή, πάντα τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, στις προπονήσεις.

Για ακόμη ένα μήνα λοιπόν το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και γυμναστικής στο νερό συνεχίζεται στο Alexandros Sports Center! Προλαβαίνετε λοιπόν να ζήσετε και εσείς αυτή την μοναδική εμπειρία πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στο Αθλητικό Κέντρο!








 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply