Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΑ ΕΝΝΕΑ (9) ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΤΡΥΠΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΡΎΠΗΤΩΝ. (ΑΡΘΡΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Διαβάζω σχόλια στο fb πως οι ανεμβολίαστοι που δεν έχουν καμία ασθένεια και φυσικά ούτε κορωνοϊό, μεταδίδουν τον ϊό!!!!!!!!!!!!!!

Όλοι ξέρουν ότι ο εμβολιασμένος και ο ανεμβολίαστος μεταδίδει κατά το ίδιο ποσοστό τον κορωνοϊό! Ότι ο υγιής ανεμβολίαστος δεν μεταδίδει τον κορωνοϊό μια και δεν πάσχει από αυτόν! (Καθηγητές Ιωαννίδης, Καπραβέλλος, Κούβελας κ.λ.π. γράφω τα ονόματα για τους σπουδάσαντες στη σχολή του facebook)

Στόχος της Κυβέρνησης είναι να δημιουργήσουν και πάλι δύο στρατόπεδα των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων, ή των τρυπημένων (κατά των Πρωθυποργό_ και των ατρύπητων. Τώρα που αριστεροί και δεξιοί κάθονται στο ίδιο τραπέζι και συζητάνε, θέλουν πάλι να δημιουργήσουν δύο αντιμαχόμενους πόλους. Τον ένα ήδη κατάφεραν να τον φανατίσουν!

Η ηρεμία των ανεμβολίαστων – ατρύπητων, κάποτε θα ξεσπάσει  και φοβάμαι να μη ξεσπάσει εναντίον των τρυπημένων ή τρύπιων, κατά μία ερμηνεία των χαρακτηρισμών του Πρωθυπουργού! Αυτό ας το σκεφτούν όσοι χωρίζουν τους ανεμβολίαστους – ατρύπητους από τους εμβολιασμένους - τρυπημένους και προ πάντων αυτοί που χαρακτηρίζουν με βαριά υβριστικά κοσμητικά επίθετα τους ανεμβολίαστους.

Η προκλητική στάση απέναντι στον συνάνθρωπό τους και ιδιαίτερα σε αυτούς που παριστάνουν τους αλληλέγγυους, (πολύξερους και ξερόλες του διαδικτύου) θα έρθει στιγμή που θα μετανιώσουν, αλλά ήδη θα έχουν δείξει την σκοτεινή πλευρά της ψυχής τους.

Είναι εύκολο να σχολιάζει κανείς, όμως δύσκολο να πάρει πίσω τα φαρμακερά λόγια! Η συγγνώμη θα πρέπει να είναι έμπρακτη και όχι μόνον στα λόγια.

Μη παίζετε το παιχνίδι των επιτήδειων. Ακούτε στους γιατρούς σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Όχι στους μαϊντανούς των τηλεοράσεων, ακούστε και διαβάστε εγκεκριμένους καθηγητές παγκοσμίου φήμης και κλάσεως και όχι αυτούς που συνεχίζουν να λένε το ένα ψέμα πίσω από το άλλο!

Τώρα θα μου πείτε, πιο ψέμα;

Θα σας αναφέρω μόνον τα ψέματα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που είναι η πρωταρχική αιτία που οι ατρύπητοι τον φοβούνται τόσο αυτόν όσο και τον εμβολιασμό.

1.- ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ότι τα εμβόλια θα μας οδηγήσουν προς την Ελευθερία.

2.- ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ότι όποιος εμβολιαστεί θα σώσει την ζωή του και τα πολιτικά του δικαιώματα.

3.- ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ότι όποιος εμβολιαστεί θα απαλλαγή από τις μάσκες

4.-ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ότι όποιος εμβολιαστεί δεν θα νοσήσει.

5.-ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ότι όποιος εμβολιαστεί δεν θα πεθαίνει.

6.- ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ότι όποιος εμβολιαστεί δεν θα μεταδίδει τον ιό.

7.- ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ στην ψυχαγωγεί (π.χ. όρθιοι) και γενικά στους δημόσιους χώρους (αριθμός εισερχομένων, μάσκες κ.λ.π) για τους ανεμβολίαστους ισχύουν στο ακέραιο και για τους εμβολιασμένους

8.-ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ότι αρκούν οι δύο δόσεις των εμβολίων Pfizer/BionTech, Moderna, AstraZeneca και το μονοδιάστατο εμβόλιο της J & J για να λυθεί το πρόβλημα της πανδημίας.

9.- ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του η κυβέρνηση απέσυρε το εμβόλιο AstraZeneca ως «ΔΥΝΗΤΙΚΑ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ» μετά από πολλά περιστατικά θανάτων.

10.- ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ από τον Ελληνικό λαό τα επίσημα στοιχεία των Ευρωπαϊκών βάσεων δεδομένων για 20.000 ανθρώπους που πέθαναν μετά το εμβόλιο και τα εκατομμύρια που είχαν παρενέργειες, ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ  την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία του ίδιου του προγράμματος εμβολιασμού.

11.- ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΟΤΙ ο εμβολιασμός, ειδικά με τα σκευάσματα  Pfizer/BioTeck και Moderna ΈΧΕΙ ΖΩΗ μόνον για μερικούς μήνες, ανάλογα με τον οργανισμό.

Ελπίζω να μη σας στεναχώρησα με όσες αλήθειες  ανέφερα παραπάνω, υπενθυμίζοντάς σας ποιο πρέπει να κατηγορείτε που σήμερα το 48% των πολιτών φοβούνται και όχι αρνούνται να τρυπηθούν κατά τον Πρωθυπουργό ή να κάνουν το εμβόλιο κατά τον γράφοντα.


ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΕΚ ΜΕΣΟΥΤΙΑΣ ΠΟΝΤΟΥ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply