Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ 2Ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ 3-10/9/2021
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ) του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς προκηρύσσει συμπληρωματικές εγγραφές μαθητών/τριών στις κενές εναπομένουσες θέσεις του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς για τη σχολική χρονιά 2021-2022.  

Οι κενές θέσεις των μαθητών /τριών είναι οι ακόλουθες:

Α’ Λυκείου: 23 Αγοριών, 20 Κοριτσιών

Β’ Λυκείου: 18 Αγοριών, 14 Κοριτσιών.

Γ’ Λυκείου: 5 Αγοριών

Ο αριθμός αγοριών – κοριτσιών σε κάθε τάξη είναι ίσος. Το ωρολόγιο πρόγραμμα και το πρόγραμμα μαθημάτων του Πειραματικού Λυκείου είναι ίδιο με αυτό των Γενικών Λυκείων.

Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι/ες οι μαθητές/τριες του Νομού Κιλκίς ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2021-2022 δύνανται να καταθέσουν αίτηση για την εισαγωγή στο 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Κιλκίς από Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 8:00 π.μ. έως και Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 11:00 π.μ. στη σχολική μονάδα του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς.  

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν και σε ηλεκτρονική μορφή με υπογραφή (σκαναρισμένες ή φωτογραφία) στο email του σχολείου:

mail@2lyk-kilkis.kil.sch.gr

Η αίτηση υπάρχει σε μορφή word στην ιστοσελίδα - blog  του σχολείου:

https://blogs.sch.gr/2lykkilk/

Η πλήρωση των κενών θέσεων τόσο στην εισαγωγική τάξη της Α’ Λυκείου όσο και στις λοιπές τάξεις του Πειραματικού Λυκείου, θα καλυφθεί με κλήρωση η οποία θα διενεργηθεί στο 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 11:30 π.μ. Την κλήρωση θα διενεργήσουν οι Διευθυντές των Πειραματικών Σχολείων, παρουσία του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου και των εκπαιδευτικών· τη διαδικασία μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι γονείς.

Αν ο αριθμός των υποψηφίων μαθητών/τριών είναι ίσος ή μικρότερος από τον αριθμό των κενών θέσεων, το οικείο ΕΠ.Ε.Σ. αποφασίζει την εισαγωγή όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων, χωρίς διενέργεια κλήρωσης, σε διαφορετική περίπτωση διενεργεί κλήρωση.

 

 

Η Διευθύντρια

του Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς

Δρ. Αικατερίνη Ρώσσιου

Φυσικός – Φιλόλογος -Πληροφορικής

 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply