Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » 02/08/2021 - 10:21 «ΚΕΡΑΥΝΟΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ Μ.ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: «ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Η κυβερνηση εσπευσε να συγχαρει τον Μ.Τεντόγλου, αλλα δεν τον ειχε στηριξει στην προσπαθεια που εκανε!

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

 Άμεσα ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης έσπευσε να τον συγχαρεί με ανάρτηση του στο Twitter. 

«Μαζί του πέταξε όλη η Ελλάδα, πιο μακριά, πιο ψηλά. Συγχαρητήρια Μίλτο και σ΄ ευχαριστούμε για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσες», έγραψε ο Κ.Μητσοτάκης. 

Παρόλα αυτά η κυβέρνηση αδιαφόρησε όλους αυτούς τους μήνες για τον Μίλτο Τεντόγλου, όπως και για τους άλλους Έλληνες Ολυμπιονίκες. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο προπονητής του Μ.Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι είχε συγκλονίσει: 

«Δεν μας έχουν δώσει ούτε μια καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο ΜιλτοςΝα’ναι καλά τα 3 μαγειρεία σας στην Αγορά στην Καλαμάτα όπου πηγαίνουμε και παίρνουμε και περνάμε. Είμαστε 5 άτομα και μένουμε σε 5 σημεία σε σπίτια στην Καλαμάτα. Περιμένω τα λεφτά να μου στείλουν για να πληρώσουμε μεθαύριο. Η προετοιμασία τελειώνει», είχε δηλώσει ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Στίβου.

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ο Γιώργος Πομάσκι πανηγύρισε έξαλλα και είπε: 

«Τι να πω; Είμαι ο προπονητής του Ολυμπιονίκη. Τίποτα άλλο δεν είμαι. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Παπανίκο (πρώτος προπονητής του Τεντόγλου)» είπε αρχικά ο Πομάσκι. «Στο τελευταίο άλμα του είπα πάμε να το πάρουμε. Και το πήραμε. Ήξερα ότι είχε το καλύτερο δεύτερο άλμα» πρόσθεσε για το νικητήριο άλμα του αθλητή του.

Το γεγονός ότι έβγαλε αντίδραση ενώ ήταν εκτός μεταλλίων πριν το τελευταίο του άλμα, ήταν κάτι στο οποίο στάθηκε ο κορυφαίος προπονητής των αλμάτων.

«Η πίεση είναι μεγάλη. Κάποτε έλεγε ο Σεργκέι Μπούμπκα ότι πρέπει να είναι με το πιστόλι στον κρόταφο για να αντιδράσει. Και ο Μίλτος ήταν εκτός τριάδας. Λίγοι αθλητές στην μεγάλη πίεση αντιδρούν και κάνουν το καλύτερο. Αυτό είναι προσόν» είπε χαρακτηριστικά.

O προπονητής του Τεντόγλου, με εμφανή την ευτυχία του, είπε επίσης στην κάμερα της ΕΟΕ:

 

«Μπήκα, βγήκα από το όνειρο και είναι πραγματικότητα πια. Περίμενα πολλά χρόνια αυτό το όνειρο. Το πίστευα πάρα πολύ όλο αυτό, ήξερα ότι μπορούμε να πάρουμε ένα… μεταλλιάκι. Η πρώτη θέση είναι στα χέρια του παιδιού, του αθλητή, του αγωνιστή. Αυτός το έχει με το παραπάνω.

Μετά από τόσα χρόνια, μετά τον Λούη Τσάτουμα, μετά από 13 χρόνια μαζί του και 5 με τον Μίλτο, ήρθε αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια επίσης στον πρώτο προπονητή του, τον Βαγγέλη Παπανίκο. Μπράβο σου, συνεχίζουμε».

«Το παιδί είναι φανταστικό»

Εμφανώς συγκινημένος και χωρίς να μπορεί να πιστέψει ακόμη τον θρίαμβο, ο προπονητής του Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, μιλώντας στο MEGA, είπε:

«Το παιδί είναι φανταστικό. Μπράβο του, τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω. 13 χρόνια το περιμένω αυτό μετάλλιο. Είμαι αλλού, το παιδί είναι φανταστικό».







https://www.pronews.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

1 σχόλια

  1. Λυπαμαι πολυ για την πολιτεια μας που δεν βοηθαει τα παιδια , τους αθλητες , και τους αφηνει να παλευουν μονοι μους!!!! Ποσα παιδια, αραγε, εχουν επογοητευθει και παρατησαν την οποια προσπαθεια επειδη δεν ειχαν τα μεσα να παλεψουν!!!!! Και ποσα ταλεντα, αραγε,χαθηκαν, για τα οποια ταλεντα η χωρα μας θα μπορουσε να ηταν περηφανη!!!! Πολυ κριμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή