Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Όπως σας υποσχεθήκαμε χθές 12/7/21, συνεχίζουμε  τον σχολιασμό των ομιλιών που έγιναν την Παρασκευή 9/7/21, στο «Κτήμα των Ευχών» παρουσία ελαχίστων ηλικιωμένων στην πλειοψηφία τους Νεοδημοκρατών και ελάχιστα μέλη της Νέας Δημοκρατίας!

Χθές σταματήσαμε τα σχόλιά μας περίπου στο 25΄.50΄΄  του βίντεο με τις ομιλίες των Δημάρχου Κιλκίς, του Στ. Κονταδάκη του Γ. Γεωργαντά και Μηνά Παπαδόπουλου.

26΄:35΄΄ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ: «Να μη κουτσομπολεύουμε ο ένας τον άλλον, πρέπει να είμαστε μέσα στην κοινωνία, για την κοινωνία».

Κύριε Κονταδάκη, γιατί δεν ρωτήσατε τα μέλη, ή γιατί δεν ενημερώσατε τα μέλη, ποιος ή ποίοι κουτσομπολεύουν; Τα στοιχεία των «κουτσομπόλων» σας τα έδωσε και ο πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Παιονίας κ. Δημ. Σκαντζούρης, ο οποίος γραπτά και βιντεοσκοπημένα σας ενημέρωσε. Ποιούς φοβάστε και δεν τον ή δεν τους κατονομάζετε;

Πρέπει να είμαστε μέσα στην κοινωνία για την κοινωνία! Κύριε Κονταδάκη ρωτήσατε τον Υφυπουργό κ. Γεωργαντά πότε επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Παιονίας από τις 7 Ιουλίου 2019; Το ρωτήσατε γιατί δεν πήγαινε στο Πολύκαστρο και όταν πήγαινε δεν τον έβλεπε κανείς εκτός από μερικούς φίλους του και ο Δήμαρχος Παιονίας; Σας ενημέρωσαν πως οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας είναι απογοητευμένοι από την συμπεριφορά του Υφυπουργού όσο και του προεδρεύοντος Μηνά, ο οποίος καυχάται μόνον για την προσωπική σας φιλία και ο οποίος στις 25 Ιουνίου του 2020 είπε «τα χίλια μύρια» στο facebook για όλα τα στελέχη της Ν.Δ. μηδέ εξαιρουμένου και του Πρωθυπουργού και εσάς;

Ανέχεστε τέτοιους υβριστικούς χαρακτηρισμούς από «φίλους» σας;

ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ: «Να διευρύνουμε τις οργανώσεις»

Εδώ πιάνει κλαυσίγελος τους Νεοδημοκράτες. Πως θα γίνει η διεύρυνση όταν αδρανοποιεί την ΔΗΜΤΟ Κιλκίς, κλείνει την ΔΗΜΤΟ Παιονίας, δεν μιλά με τον (προηγούμενο)  πρόεδρο της Νεολαίας! Και όλα αυτά με την ένοχη σιωπή του Υφυπουργού μας κ. Γεωργίου Γεωργαντά εξ Αγίας Παρασκευής Κιλκίς!

30΄:30΄΄ ΟΝΤΑΔΑΚΗΣ. «Από την μία έχουμε τον κόσμο του ψεύδους, της ανικανότητας (ΣΥΡΙΖΑ) και από την άλλη τον κόσμο της αλήθειας που είναι η παράταξή μας, την δύναμη της σοβαρότητας, την παράταξη των ικανών!

Κύριε Κονταδάκη, όντως εμείς/εσείς στην Νέα Δημοκρατία, δεν πέσατε στο επίπεδο του ΣΥΡΙΖΑ ως προς το θέμα των ψεμάτων. Γιατί όμως συγκρίνεστε με ένα κόμμα που έδωσε εξετάσεις στο ψέμα και πήρε άριστα; Γιατί δεν συγκρίνεστε με άλλα ευρωπαϊκά κόμματα που έχουν λιγότερους ψεύτες από εσάς;

Ποιο κόμμα ικανών μας λέτε, όταν η Νέα Δημοκρατία, «ψαρεύει» στα «απομεινάρια» των άλλων κομμάτων ότι ανίκανο και «χαλασμένο» ηθικά και οικογενειακά υπάρχει; Αφού έχετε ικανά στελέχη γιατί γεμίσατε τα Υπουργεία και οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου με «ανάπηρους» πολιτικά και διοικητικά; Δείξτε μας έναν ξενόφερτο μη Νεοδημοκράτη Υπουργό, Υφυπουργό, Γραμματέα κ.λ.π. που να πέτυχε! Όχι κ. Κονταδάκη, τα κάνατε μπάχαλο.

31΄:30΄΄ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ: «Δεν μπορώ να σας μεταφέρω το πόσο θετικό απόηχο έχει το έργο της Κυβέρνησής μας. Τα πόσα θετικά μηνύματα έχω δεχθεί από τα κομματικά στελέχη μας»

Επειδή και εμείς γινόμαστε αποδέκτες μηνυμάτων και σχολίων από ενεργούς Νεοδημοκράτες, που ερχόμαστε σε επαφή, από Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Χλκιδική, Πιερία, Ημαθια, ακόμη και  από Ξάνθη και Ορεστιάδα, σας προτείνουμε να κάνουμε μαζί μία επίσκεψη, χωρίς να δηλώσετε την ιδιότητά σας και να αφουγκραστείτε τον σφυγμό της Επαρχίας . Δεν σας λέω να πάμε στην Παιονία, γιατί εκεί θα κινδυνεύσουμε να μας /σας πάρουν με κλούβια αυγά.

Στην συνέχεια διερωτάστε: «με ποιο αφήγημα θα κατέβει στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ»

Αντί να διερωτάστε για τον ΣΥΡΙΖΑ, που με την παρουσία του στο Κοινοβούλιο δείχνει πως δεν έπρεπε να βρίσκεται μέσα, γιατί δεν διερωτάστε «με ποιο αφήγημα» θα κατέβει στις εκλογές η Νέα Δημοκρατία; Με τους ΛΟΑΤΚΙ μπροστάρηδες; Με τους «ανάξιους» πατεράδες, που παράτησαν τα μικρά τους τα παιδιά και χώρισαν τις γυναίκες τους και θα έχουν δικαίωμα να διαπαιδαγωγήσουν τα βλαστάρια τους; Μήπως με το κλείσιμο των εκκλησιών, μήπως με τον εκβιασμό των πολιτών, μήπως με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, μήπως, μήπως, μήπως……………..

Κύριε Κονταδάκη, είμαι σίγουρος πως γνωρίζετε καλύτερα από εμάς την δεινή κατάσταση στην οποίαν βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία και προπάντων στον Ν. Κιλκίς που προεδρεύων και Υφυπουργός ξεπέρασαν κάθε αρνητικό ρεκόρ, το οποίο θα το εισπράξουμε και εμείς και η Νέα Δημοκρατία.

Κινηθείτε και προλάβετε να σώσετε από τα χέρια αυτού του ζευγαριού, τις τύχες της Νέας Δημοκρατίας.

Θέλουμε την Νέα Δημοκρατία που ξέραμε. Με τις αρχές της, με την ηθική της, με την σεμνότητά της, με την εργασία προς όφελος τους κόμματος και των πολιτών γενικώς και όχι τα μικροπολιτικά συμφέροντα και την «κυριαρχία του ενός»

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply