Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Έλλειψα πέντε ημέρες, όμως μου φάνηκαν χρόνος μακριά από το Κιλκίς. Τα τηλεφωνα, τα μηνύματα, το instangram κ.λ.π με έκαναν να επιστρέψω στην βάση μου.

Πολλά τα θέματα!

Πρώτα πρώτα η επίθεση στον δημοσιογράφο ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΟΚΑΝΗ του EviaZoom.gr που μπράβοι του σπάσανε τρία δόντι και φυσικά πήγε στο Νοσοκομείο .

Δεύτερο εάν είναι λογικό ένας βουλευτής να έχει μετακλητό υπάλληλο που να είναι η γυναίκα του, αλλά χωρίς να παρουσιάστηκε ποτέ στην δουλειά της και μάλιστα να παίρνει και υπερωρίες!

Και τρίτο, πότε θα κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου ο κ. Γεωργαντάς, μια και του ζητήθηκε να μαγνητοσκοπηθεί ο εμβολιασμός του έτσι ώστε να μη γίνεται δέκτης συκοφαντικών φημών ότι δεν έκανε ούτε την πρώτη δόση. Περιμένουμε να ειδοποιηθούμε ώστε να μαγνητοσκοπήσουμε τον εμβολιασμό και να αποδείξουμε ότι ο εμβολιασμός δεν είναι μαϊμού, αφού κανείς δεν πιστεύει καμία μαρτυρία μιάς και ακούστηκαν ότι δόθηκαν ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού από γιατρό! 


https://www.youtube.com/watch?v=brNJoAcfknQ
 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply