Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Μετά τα παλαμάκια στο ΕΣΥ, η διάλυση!

Ολόκληρη συνέντευξη παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριακάτικη Καθημερινή με μοναδικό στόχο να προαναγγείλει το κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων. Και μάλιστα της περιφέρειας!

Οι εποχές που βγαίναμε στα μπαλκόνια μας για να χειροκροτήσουμε τους γιατρούς του εθνικού συστήματος υγείας, παρήλθαν. Η ηρωική προσπάθεια των λειτουργών της Δημόσιας περίθαλψης που έσωσαν χιλιάδες ζωές, πηγαίνει στα αζήτητα, προκειμένου να ωφεληθούν οι ιδιώτες. Παρά το γεγονός ότι σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, ο περιβόητος ιδιωτικός τομέας απουσίαζε εκκωφαντικά.

Η προαναγγελία του πρωθυπουργού μάλιστα μέσω της συνέντευξης του, αφορά τα περιφερειακά νοσοκομεία, αυτά δηλαδή που σήκωσαν δυσβάστακτο βάρος κατά την αντιμετώπιση της πανδημίας. Εκεί που φάνηκαν οι ελλείψεις του κράτους. Αντί λοιπόν ο πρωθυπουργός να φροντίσει να ενισχύσει τα περιφερειακά νοσοκομεία, ετοιμάζεται να τα κλείσει!
Όλες οι πολιτισμένες χώρες του κόσμου έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα για την ενίσχυση των δημοσίων συστημάτων υγείας, αλλά η μπανανία περιμένει πότε θα ελεγχθεί η πανδημία για να συνεχίσει τα ρουσφέτια στα ισχυρά συστήματα, εις βάρος των πολιτών.







https://www.newsbreak.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply