Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

  Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, μετά την είσοδο του στην Ελληνική Βουλή και στην Ευρωβουλή, διοργανώνει το πρώτο του Συ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΜΑΡΑΘΏΝΙΟΣ ΜΟΝΑΣΤΙΚΉΣ ΠΑΤΕΡΙΚΉΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ-ΣΤΈΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΊΔΗΣ. (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΔΗ)
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    ΜΑΡΑΘΏΝΙΟΣ ΜΟΝΑΣΤΙΚΉΣ ΠΑΤΕΡΙΚΉΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ-ΣΤΈΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΊΔΗΣ.

    Γράφει ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.com.

    Ως Ρωμαίικη Συνείδηση Αφύπνιση Κουφαλίων και εν γένει όλου του ενιαίου Δήμου Χαλκηδόνας, καθώς κατά αυτήν την άτυπη ονομασία, μας αρέσει και ικανοποιούμαστε εν πολλοίς, ώστε να Προσδιορίζουμε, τις επιμέρους περαιτέρω πρωτοβουλίες, των πράξεων, δια μέσω των Κινήσεων μας. Εν συνεχεία από το ημέτερο, τοπικό μας, εμφανώς απαγορευμένο τρόπον τινά, blog ονόματι tamystikatoubaltou.blogspot.com. Διότι προβάλει και εν γένει προωθεί, τις εντελώς απαγορευμένες τρόπος του λέγειν ασφαλώς, Πατροπαράδοτες Ορθόδοξες Θεολογικές, συνάμα Ανόθευτες, Ιστορικές ένθεες αλήθειες, δια μέσω της πνευματικής τους Πατερικής Φιλοκαλίας. Εν αντιθέσει παρόλο την ως είθισται, εσκεμμένη και σκόπιμη, απομόνωση του περιθωρίου, που του έχουν επιβάλει, θέλοντας και μη, δια του υπονομευτικού ακανθώδη, τοπικιστικού φθονερού, ζηλόφθονου δολίου τρόπου, της αποκρύψεως τους εν πολλοίς. Αφενός μεν, από τους τοπικούς, επιφανείς καθεστωτικούς, καλοβολεμένους άρχοντες των ταγών, όλων των πολυποίκιλων βαθμίδων του τόπου μας, και αφετέρου δε, δια της εμφανέστατης απόκρυψης τους. Καθώς ελέγχει καλοπροαίρετα ηπίως μετριοπαθώς διακριτικώς, εν μέρει πάντοτε, τις ράθυμες μπουκωμένες, κομματικές τους, συμφεροντολογικές συνειδήσεις, του λεγομένου ιδιοτελώς, δούνε και λαβείν, δια των ένθεν εκείθεν εκατέρωθεν, ανταλλαγμάτων τους. Εν ολίγοις Προτείνουμε εμφανώς ανεπιφύλακτα, να διοργανώσουμε επιτέλους, έναν Μαραθώνιο Πνευματικής επαγρύπνησης και εν γένει αγάπης, και λόγω φυσικά της φονικής πανδημίας του Κορωνοιού, που μας έχει πλήξει, ώστε εν μέρει κάπως, να αμβλυνθεί το επιμέρους κακό, για να μας ελεήσει, ο Πανάγαθος και Πολυέλαιος Οικτίρμων, Σταυρικός Τριαδικός και Τρισυπόστατος, Αδιαίρετος Ομοούσιος Θεός, της Αναστάσιμης Αγάπης. Ως εκ τούτου Ενώνοντας τρόπον τινά συμβολικώς πάντοτε, τρέχοντας δια της εκγύμνασης, με έναν Πνευματικό Μαραθώνιο Αγάπης, αλλά και αναγνωρίσεως, της Καθολικής Πατερικής Ορθόδοξης Ταυτότητας μας, των περίπου 38κμ της διαδρομής, τα δύο αμφότερα, Πνευματικά Ανώτερα Μοναστήρια, των Ορθοδόξων Κάστρων, δια των Καταφυγίων τους, της ευρύτερης Περιοχής μας.

     

    Παράλληλα ως Αφετηρία εκκίνησης των Αθλητών, εκ των προτέρων το αναφέρουμε, δίχως εγωιστικούς βερμπαλιστικούς φανατισμούς, των εν γένει σκληρών και ανάλγητων χρόνων, των χρονομέτρων εν πολλοίς, με τα κοσμικά έξαλλα κολλάν, να τους συνοδεύουν, των ξυρισμένων τριχών των ποδιών, δια της ανάρμοστης συμπεριφοράς τους, και του το καθεξής. Εν προκειμένω του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, που εδρεύει εις στον Πεντάλοφο Γουμένισσας 1749-1809, συν τοις άλλοις παίρνοντας και την Πατροπαράδοτη Ευχή της Ευλογίας, από τον Καινούργιο Σεβάσμιο Καθηγούμενο τους, τον Γέροντα Χρυσόστομο Β. Καθώς προσφάτως, προ μόλις λίγων μηνών, απεβίωσε ο Προηγούμενος Καθηγούμενος τους, και Πνευματικός Κτήτορας και Καθοδηγητής, ο Μακαριστός πλέον την σήμερον, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, και επομένως θέλοντας και μη, Πενθεί, και τους συλλυπούμαστε εγκαρδίως. Επιπροσθέτως με το αντίστοιχο γυναικείο Ιερό Ησυχαστήριο, του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά 1296-1359 των Κουφαλίων, ως αποκορύφωμα Τερματισμού, από τον Πάλαι Ποτέ, Πνευματικό Κτήτορα και Καθοδηγητή, τον Σεβάσμιο Γέροντα, Αρχιμανδρίτη Πανοσιολογιότατο Πατήρ Ιωαννίκιο Κοτσώνη. Εν τω μεταξύ ακολουθώντας μία διαδρομή, των περίπου 38κμ, αρκετά ήσυχη και μη πολυσύχναστη, κατεβαίνοντας από το βουνό του Πάικου, δια μέσω του χωριού του Πενταλόφου, άρα υπάρχει ευνοϊκή κατηφόρα, των στροφών. Επιπροσθέτως κατευθυνόμενοι προς την Κωμόπολη της Γουμένισσας, περνώντας πλαγίως, από την Τοπική Σεβάσμια Μητρόπολη και συνεχίζουμε ακολουθώντας όλο ευθεία, σε αρκετά μεγάλη απόσταση, περνώντας και διαβαίνοντας, από το χωριό της Αγροσυκιάς. Εν μέρει μετέπειτα θα συναντήσουμε, κάποια ανηφορική διαδρομή λιγάκι, στρίβοντας με κατεύθυνση προορισμού, προς το χωριό της Ραχώνας, ενώ στο Κέντρο της Πλατείας, του εν λόγω χωριού, στρίβουμε προς τα δεξιά, κατευθυνόμενοι από έναν έρημο χωματόδρομο, μίας ίσιας ευθείας, περίπου των 5κμ. Ενώ καταλήγουμε πίσω από τα γήπεδα του Τένις, των Κουφαλίων, και εν τέλει τερματίζουμε, στον Ιερό Ησυχαστήριο, του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά των Κουφαλίων. Εν τω μεταξύ έχουμε ανεβάσει και στο προσωπικό μου facebook, video διάρκειας 40 λεπτών, ενημερωτική ομιλία, για τον εν λόγω Μαραθώνιο, Πνευματικής Πατερικής Αγάπης, δια της Επαγρύπνησης  της Οραματικής Πρωτάκουστης, Αυτής Κινηματικής Πρωτοβουλίας, απεναντίας όμως, πάρα πολύ πνευματικά ωφέλιμης Διοργανώσεως.

     

    Προτείνουμε εν δυνάμει, αυτόν τον Πνευματικό Μαραθώνιο Αγάπης και Πνευματικής Πατερικής Προσεγγίσεως, δια της Αναγνωρίσεως, να τον παραδώσουμε τρόπον τινά, παραχωρώντας τον, στον Μαραθωνοδρόμο ΣΤΈΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΊΔΗ 1908-1989. Εν τάχει θα σας εξιστορήσω αφηγηματικώς, τον πάρα πολύ ένθεο αξιομνημόνευτο και αξιοσέβαστο βίο του, δια της εμφανέστατης Φιλοπατρίας, του ζήλου που επέδειξε εμπράκτως. Εν τω μεταξύ γεννήθηκε στην Πάφου, το 1909, της βάρβαρης ξενικής Αποικιοκρατικής, Αγγλοκρατούμενης Κύπρου, ενώ κατόρθωσε και Τερμάτισε, ο Πρώτος Έλληνας Μαραθωνοδρόμος, στον 50 Επισήμως Διεθνώς Αναγνωρισμένο Μαραθώνιο της Βοστώνης, εις στην Αμερική. Διότι ο Πρώτος πραγματοποιήθηκε, στους Πρώτους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, του Καλλιμάρμαρου Σταδίου των Αθηνών, του 1896, με τον Πρωταθλητή μας του Στίβου, τον Σπύρο Λούη, που διεξήχθη τον Απρίλιο του 1946, στα 42κμ. Εν αντιθέσει και κατάφερε και Τερμάτισε Αξιοπρεπώς, Πρώτος Παρακαλώ, παρόλο το εμφανώς βεβαρημένο, διαχρονικό του, ιστορικό μητρώο, μέσα σε ένα Πολυποίκιλο Αναγνωρισμένο Διεθνώς, αναρίθμητο πολυμελές συγκρότημα, της Βεβέλ, των Περισσοτέρων από 150 Αθλητών Παγκοσμίως, με χρόνο της τάξεως, των μόλις 2 ωρών, 29 λεπτών και 27 δευτερολέπτων. Επιπροσθέτως υπήρξε πάρα πολύ αδύνατος και απροπόνητος εν πολλοίς, για περισσότερα από 6 ολόκληρα συναπτά έτη, θέλοντας και μη, σκελετωμένος και κίτρινος κοκαλιάρης, δια του μη πρέπων αναγκαίου υποσιτισμού του, συν τοις άλλοις και σε ηλικία των 36 ετών. Εν γένει δια των αναρίθμητων πολύχρονων βασάνων, των δεινών που υπέστη, λόγω του τετραετούς ανάλγητου Β Παγκοσμίου Πολέμου, της βάρβαρης κατοχής του 1940-44, με ότι αυτό αλγεινώς συνεπάγεται. Παράλληλα αλλά και της μετέπειτα, εσωτερικής θηριωδίας, καθώς επακολούθησε, δια της κομματικής αναρχίας που προκλήθηκε, μέσω των αιματοπότιστων Κομμουνιστών, των λεγόμενων εμφυλιοπολεμικών Δεκεμβριανών συρράξεων, της Πρωτευούσης των Αθηνών αλγεινώς, και όσα μετέπειτα τραγικά ιστορικά γεγονότα, των συμβάντων διαδραματίστηκαν. Εν συνεχεία όταν ενημέρωσε την σύζυγο του, ονόματι την Ιφιγένεια, ότι επιθυμεί διακαώς, θα συμμετάσχει στον 50 Μαραθώνιο της Βοστώνης, των 42κμ, αυτή κατευθείαν τον απέτρεψε, θέλοντας και μη, λέγοντας του, εν μέρει με βάση τα δραματικά σκληρά γεγονότα, αυτά που βίωνε καθημερινώς, ότι αυτό που πάει να κάνει, θεωρείται μία πράξη τρελής αυτοκτονίας. Επειδή ως πολλαπλώς χρονίως, απροπόνητος που είναι, αλλά και σε ηλικία προχωρημένη των 36 ετών, συν τοις άλλης, αδύνατος και πεινασμένος υπερβολικά, δεν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει, ούτε να τερματίσει αξιοπρεπώς, στον εν λόγω επίπονο Μαραθώνιο.

     

    Παράλληλα τα οικονομικά τους, δεν επαρκούσαν, ούτε για να καταφέρει να εξοικονομήσει, το μαγικό χαρτάκι του εισιτηρίου εν μέρει, μόνο για να πάει στην Αμερική, όχι φυσικά για την επιστροφή. Εν αντιθέσει ο Στέλιος Κυριακίδης, ως καθαρόαιμος Ρωμιός-Έλληνας, Ξεροκέφαλος Πεισματάρης, της Ρωμαίικης Ψυχής, του Απανταχού αδούλωτου Γένους, των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών, δεν άκουγε κανέναν απολύτως και ήταν ανένδοτος στην κυριολεξία και αμετάπειστος, δια του παράτολμου εγχειρήματος του, ενστερνιζόμενος μόνο, την ψυχή της συνείδησης, της Ελληνικής Ρωμαίικης Αφύπνισης του. Καθώς επιθυμούσε διακαώς, να συμμετάσχει στον εν λόγω, πάρα πολύ Διεθνώς Αναγνωρισμένο 50 Μαραθώνιο, της Πολυσύχναστης Βοστώνης της Αμερικής, ελπίζοντας και προσδοκώντας εν πολλοίς, ότι θα τερματίσει Πρώτος, στον Παγκοσμίως Αναγνωρισμένο, Διεθνώς Μαραθώνιο της Βοστώνης, για να καταφέρει να ενημερώσει, μεταλαμπαδεύοντας και εμφυσώντας, σε όλη την υπόλοιπη Ανθρωπότητα, ότι κάπου στον απόμακρο Τεράστιο Ευρωπαϊκό χάρτη, υπάρχει και μία μικρή χώρα κοιτίδας, που λέγεται Ελλάδα. Εν προκειμένω και μάλιστα ήταν η Πρώτη χώρα, που σήκωσε ανορθώνοντας, το Θαρρετό Αξιοπρεπώς Ασυμβίβαστο και Αδούλωτο Φρόνημα, του Ανάστημα της, στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο του 1940-44, έναντι στον Φασιστικό και Ναζιστικό Άξονα του 3 Ράιχ. Εν τω μεταξύ για να καταφέρει να συμπληρώσει, τα απαραίτητα χρήματα που απαιτούνταν, για να συμπληρώσει το εισιτήριο, ώστε να ταξιδέψει αεροπορικώς, στην απόμακρη Υπερατλαντική Αμερική. Αφενός μεν, εν μέρει μόνο για να πάει, και αφετέρου δε, όχι για την επιστροφή, διότι δεν έφταναν, πούλησε όλα τα υπάρχοντα του σπιτιού του, εν γένει τα έπιπλα και ότι είχε και δεν είχε. Επιπροσθέτως εισπράττοντας εκ των προτέρων, και μία Μεγάλη χρονίως χρηματική αμοιβή, από την επίσημη εργασία που εργάζονταν, στην ΔΕΉ της εποχής εκείνης, αμοιβής για όλη την υπόλοιπη χρονιά, ενώ θα τα πλήρωνε εξοφλώντας τα, μετέπειτα από την επιστροφή του, με την επικείμενη εργασία του. Ως εκ τούτου μόλις έφτασε στην Βοστώνη της Αμερικής, οι Ιατροί εκ προοιμίου των απέρριψαν, ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει στον εν λόγω Μαραθώνιο, διότι είναι πάρα πολύ κίτρινος και καχεκτικός, αδύνατος εν πολλοίς, και εν γένει θα πεθάνει στην μέση της διαδρομής, εάν το αποτολμήσει ριψοκινδυνεύοντας. Απεναντίας αυτός όμως, ανένδοτος και με αμιγώς δική του πρωτοβουλία της ευθύνης, συμμετείχε στην διαδρομή του Μαραθωνίου. Ενώ τον συμπαραστεκόταν εγκαρδίως, η Πολυπληθής Ελληνική Ομογένεια της Αμερικής, που για δύο εβδομάδες, αφενός μεν, πρωτύτερα καθώς είχε πάει προνοώντας, αφετέρου δε, για να καταφέρει να προσαρμοστεί και να εγκλιματιστεί, στο κλίμα της εποχής. Ως εκ τούτου τον εμψύχωναν ότι θα τα καταφέρει, να εξέλθει Πρώτος στη διαδρομή, ενώ τον σίτιζαν με επιπρόσθετες βιταμίνες κρέατος, ώστε να καταφέρει να δυναμώσει εν πολλοίς, για να ανταπεξέλθει στις πολυποίκιλες δυσκολίες του Μαραθωνίου.

     

    Εν κατακλείδι στον σκληρό συναγωνισμό, της τελικής διαδρομής, οι Έλληνες Ομογενείς μας Συμπατριώτες, τον επευφημούσαν πολλαπλώς, ενθαρρύνοντας τον και λέγοντας τον, Τρέξε για τα Παιδιά μας Στέλιο, για την Πατρίδα την Ελλάδα που πεινάει και υποφέρει από υποσιτισμό. Εν τω μεταξύ όταν τερμάτισε Πρώτος, εν γένει η Μεγαλύτερη έκπληξη όλων των Εποχών, κερδίζοντας ο αδύνατος άσημος Δαυίδ, τον πανίσχυρο Γολιάθ, ο Πρόεδρος της Αμερικής, ο Χάρυ Τρούμαν, του Παραχώρησε άκουσον άκουσον, στον Λευκό Οίκο της Ουάσιγκτον, 20 Λεπτά ακρόαση, λέγοντας του, τι επιθυμεί να του προσφέρει, για την  τεράστια Επιτυχία του αυτή, καθώς τους συγκλόνισε όλους, μα απολύτως όλους. Εν ολίγοις του απάντησε ευθαρσώς ειλικρινώς, δια της Ελληνικής του θαρρετής εύτολμης Ομολογίας, ότι για τον εαυτό του, δεν επιθυμεί απολύτως τίποτε, παρά μόνο, για τα Παιδιά της Πατρίδας του της Ελλάδος, τα νηστικά, που πεινάνε και πεθαίνουνε, υποφέροντας την πείνα της εξαθλίωσης, στην κυριολεξία, μέσα στους δρόμους, να τα παραχωρήσει μία Οικονομική βοήθεια αρωγής. Εν τέλει και έτσι μας παραχώρησαν, το λεγόμενο Πακέτο, έμβασμα ΣΤΈΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΊΔΗ, το Δόγμα Μάρσαλ Σχέδιο Τρούμαν. Καθώς κατέφθασαν με φορτωμένα πλοία, από σίτιση και υγειονομικής βοήθειας, δια της περιθάλψεως και ου το καθεξής, δια μέσω της Αμερικής, το σωτήριο έτος του 1946. Ως εκ τούτου σώθηκαν αναρίθμητες Ελληνικές ψυχούλες, λόγω πείνας και ανέχειας, δια της φτώχειας της εξαθλιώσεως, από την ένθεη ενέργεια της Πρωτοβουλίας της Κινήσεως, του Αθλητή μας του Ευπατρίδη Στέλιου Κυριακίδη. Εκ νέου την σήμερον στην απαρχή του Επίσημου Διεθνώς, Αναγνωρισμένου Μαραθωνίου της Βοστώνης, υπάρχει ένα Μεγαλοπρεπές Επιβλητικό Άγαλμα, που απεικονίζει τον Στέλιο Κυριακίδη να τρέχει, με το κοντό σορτσάκι του, ενώ ο Σπύρος Λούης, πέριξ του, να τον Στεφανώνει στην κεφαλί του, ώστε να ενθυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουνε οι εντελώς ανιστόρητοι νέοι. Υποσημείωση ότι επί Γερμανικής κατοχής, των ετών από 1941 έως το 1944, τον συνέλαβαν δύο φορές οι Γερμανοί Κατακτητές, για να τον εκτελέσουν στον εκτελεστικό απόσπασμα, επί τόπου, και σώθηκε ως εκ θαύματος, εξαιτίας του ότι, η Ταυτότητα του έγραφε, Μαραθωνοδρόμος, καθώς συμμετείχε στους Προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936, που είχε διεξαχθεί στο Βερολίνο του Χίτλερ, βρισκόμενος δίπλα και στο πλάι, του Επικεφαλής μας του Σπύρου Λούη, με την Ελληνική Σημαία.

     

    Επομένως το είχε θέλοντας και μη, ως βάρος στην συνείδηση του, το γιατί σώθηκε Αυτός, από το εκτελεστικό απόσπασμα και όχι οι υπόλοιποι 49 Έλληνες Συναγωνιστές του. Εν δυνάμει επιδίωκε και ήθελε, κάτι Μεγάλο να Πράξει, Προς τιμήν όλων Αυτών των Άγνωστων Ηρώων Ελλήνων, κυρίως προς τα Ορφανά και ανυπεράσπιστα Παιδιά τους, που εκτελέστηκαν. Εν μέρει και θεώρησε σκόπιμο και επιτακτικό εν πολλοίς, ότι το καλύτερο από όλα θα ήταν, να προβάλει προωθώντας, μέσω ενός Διεθνώς Μαραθωνίου, στην Πολυσύχναστη Αμερική, εις το Κέντρο του Κόσμου, το Πρόβλημα της Πείνας και εν γένει της Φτώχειας, δια της ανέχειας της εξαθλιώσεως, που μάστιζε την Πατρίδα μας την Ελλάδα. Παράλληλα Προτείνουμε εμφανώς ανεπιφύλακτα, το Κλειστό Γυμναστήριο της παρακείμενης μας Χαλκηδόνας, να πάψει επιτέλους να ονομάζεται, εκ δυτικής αιρετικής εσπερίας, δια του ξενικού του Φραγκολεβαντινισμού, ως Xalkidona Arena, και να Μετονομασθεί Εθνικά Αξιοπρεπώς, θα των Ένθεων Προτύπων της Φιλοπατρίας, δια της συλλογικής Πατρίδας του Εμείς, και όχι του εγωιστικού συμφεροντολογικού Εγώ, της Παρτίδας, ως ΣΤΈΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΊΔΗΣ. Όπως επίσης και το Μικρότερο Χωριουδάκι του Δήμου Χαλκηδόνας, το άσημο της σήμερον, απομονωμένο και έρημο, περιθωριοποιημένο Βαλτοχώρι, καθώς δεν σε γεμίζει το μάτι, και δεν πουλάει ως είθισται. Διότι εάν δεν υπάρχει, κανένα απολύτως συμφέρον, τότε δεν υπάρχει και κανένα απολύτως ενδιαφέρον. Επιπροσθέτως το εντελώς εγκαταλειμμένο Γήπεδο του, καθώς η τοπική ομάδα, έχει διαλυθεί προ πολλού, εδώ και 16 ολόκληρα συναπτά έτη, να του Παραχωρήσουμε τρόπον τινά, το Όνομα του, Ονοματοδοσίας ως ΣΤΈΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΊΔΗΣ, ώστε να του προσδώσουμε παραχωρώντας αίγλη κύρους, επιτέλους δίνοντας ξανά ζωή, μέσω μίας εμφανώς, εν δυνάμει Τοπικής Οραματικής, Οξυδερκής Υπερβάσεως, Μεγατόνων Ονομασίας. Υποσημείωση Αυτός ήταν, εν μέρει ο εντελώς άγνωστος, Αθλητής ΣΤΈΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΊΔΗΣ, και Συνάμα Ήρωας εν πολλοίς της Πατρίδας, του Συλλογικού Εμείς. Αφενός μεν, δεν ήταν ούτε ντοπαρισμένος, και αφετέρου δε, ούτε θέλησε να εξαργυρώσει εξαγοράζοντας εν πολλοίς, δια των ιδιοτελών ανταλλαγμάτων του, την Τεραστία Μεγατότων Αθλητική του επιτυχία, μέσω της συμφεροντολογικής τοποθέτησης του, στα ιδιοτελώς κόμματα, των εξαρτώμενων και ελεγχόμενων, ένθεν εκείθεν εκατέρωθεν, ανταλλαγμάτων τους. Σας Προτρέπουμε ανεπιφύλακτα, να αναγράψετε στην Μηχανή Αναζήτησης του διαδικτύου, ΣΤΈΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΊΔΗΣ, και τότε θα αντιληφθείτε περίτρανα, την Τεραστία Εμβληματική Προσωπικότητα, της έμπρακτης χειροπιαστής, Προσφοράς της θυσίας καθώς επέδειξε, αυτού του Ανδρός, που θαρρετά πρωτόγνωρα, δραστηριοποιήθηκε Αξιοπρεπώς. Ως εκ τούτου για αυτό και άλλωστε, καθώς μας ελέγχει κατάφορα, η Ρωμαίικη Συνείδηση-Αφύπνιση μας, ως Ελάχιστο Χρέος Τιμής και Εσαεί Ευγνωμοσύνης, δια των ένθεων Προτύπων, της Φιλοπατρίας, του Παραχωρούμε τρόπον τινά, Αυτόν τον Μαραθώνιο Πατερικής Πνευματικής Αγάπης, δια της Αρετής, των Προνομίων του.

     

    Πέτα την ανθρωπιά σου και από τον αφέντη πιάσου, και όταν σε φτύσει αυτός να κάθεσαι σκυφτός και θα έχεις τα πρωτεία στην σάπια πολιτεία-κοινωνία.

    Λέμε δυνατά αυτά που οι άλλοι ψιθυρίζουν.

    Μην κάνετε παρέα με λύκους θα σας μάθουν να ουρλιάζετε, να κάνετε παρέα με Αετούς να σας μάθουν να πετάτε.

    Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, πάρτην ο ίδιος εάν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις.

    Θεριά οι άνθρωποι το Φως δεν το σηκώνουν, χίλιες Φορές να γεννηθείς τόσες θα σε Σταυρώνουν.

    Ο ανάξιος δούλος του Θεού Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.com.         

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply