Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (βιντεο + σχολια)

  Δύσκολο είναι κανείς να προβλέψει το τι πρόκειται να γίνει μετά από μία εβδομάδα που πρόκειται να γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές του ΠΑΣΟ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » ΕΜΜΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση



    Όλοι θα έχετε πληροφορηθεί πως ο κ. Γεωργαντάς θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της μάχης του Κιλκίς στις 21 ιουνίου 21. Αυτό σημαίνει θα συνεορτάσει με τους Έλληνες Πατριώτες την ημέρα απελευθέρωσης της Μακεδονίας από τους Βουλγάρους  - Σλάβους.

    Συμπέρασμα ότι θα φερθεί πατριωτικά και με συνέπεια στις αρχικές του θέσεις, περί της Ελληνικότητας της Μακεδονίας και ότι συνεχίζει να είναι εναντίον της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών.

    Κάποιοι υποστηρίζουν πως θα διαψευστούν όλοι όσοι θεωρούν ότι θα είναι συνεπής στην θέση που πήρε από την αρχή κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Εμείς όμως με την κίνησή του να τιμήσει τους ήρωες της Μάχης του Κιλκίς, δεν πιστεύουμε ότι θα είναι και με τους Σλάβους Σκοπιανούς σφετεριστές του ονόματος, της γλώσσας και του πολιτισμού μας και παράλληλα θα είναι και με τους Μακεδόνες. Δεν γίνεται με τους Πατριώτες και με τους Προδότες.

     

     

    «… όλα τα είχαμε προβλέψει, θα δηλώσει αργότερα ο Βούλγαρος στρατηγός, ένα πράγμα όμως δεν προβλέψαμε: την τρέλα των Ελλήνων…».

    Εδώ θα προσθέσουμε: «όλα μπορούν να συμβούν αν ο Υπουργός δεν μείνει με τους Πατριώτες και δεν υπολογίσει την Πατριωτική τρέλα των Κιλκισιωτών




    ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply