Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΚΙΛΚΙΣ: ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 9΄ 28΄΄

  « Γυναικόκαστρο. Ένα κάστρο ισχυρό που ακόμη και γυναίκες μπορούσαν να υπερασπιστούν από τις εχθρικές επιθέσεις   και για τον λόγο αυτό κα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ Ο Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Ο Δήμος Κιλκίς διοργάνωσε την Κυριακή 13/6 τον «Δρόμο Ελευθερίας» 3600μ., στο πλαίσιο των φετινών “Ελευθερίων”. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από αθλητικούς συλλόγους του Κιλκίς, από τον Σύλλογο Δρομέων και από απλούς αθλούμενους. Ο ιστορικός σύλλογος του Κιλκίς έδωσε το παρών έχοντας διακρίσεις σε άντρες και γυναίκες.
    Ο 12χρονος Σάββας Χνιτίδης τερμάτισε στην 1η θέση με άνεση ενώ στη 2η θέση βρέθηκε ένας ακόμα αθλητής του ΓΑΣΚ, από το τμήμα χειροσφαίρισης αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Γιαβασίδης. Στην 4η θέση και πολύ κοντά στην 3η, πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ο επίσης 12χρονος Θανάσης Καπράνης. Η πρώτη γυναίκα που έφτασε στο τέλος της διαδρομής ήταν μία ακόμη αθλήτρια στίβου του ΓΑΣΚ, η γενημμένη το 2009 Μαριαλένα Ιορδανίδου κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την άκρως πετυχημένη παρουσία του συλλόγου.




    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply