Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Είναι αλήθεια πως όλες οι εγκληματικές πολιτικές μορφές, μηδέ εξαιρουμένων των εγκληματικών πολιτικών μορφών του Κιλκίς, έχουν τα ίδια κόμπλεξ, τους ίδιους φόβους, την ίδια ανασφάλεια και τα ίδια κέρατα!

Πολλοί με τηλεφωνούν και άλλοι με στέλνουν μήνυμα, για τον λόγο τον οποίον στο facebook γράφω «Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ kilkiswebtv  και δεν βάζω στο τέλος το gr!  Η δύναμη του χειρότερου πολιτικού/υτή των τελευταίων 64 ετών είναι τέτοια που μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα και την μεγαλύτερη ζημιά σε οποιονδήποτε, μια και έχει πλήρη ανικανότητα να κάνει έστω ένα καλό για τον συνάνθρωπό του και πολύ περισσότερο για τον τόπο του.

Ένας άνθρωπος που επαγγελματικά ήταν ο πλέον αποτυχημένος και ερωτικά ο πλέον παραγκωνισμένος που έπρεπε να πληρώσει ένα ετήσιο εισόδημα για να πάει κάποια κοπέλα μαζί του!  Ένα πράμα που οι συγκυρίες μας τον «φόρτωσαν» και με τους «εκτελεστές» τους «πιστολέρο» και τα θύματά του, ίσως μας κατσικωθεί ξανά!

Εγώ μετά από 48 χρόνια ενασχόλησής μου με την δημοσιογραφία, μετά από τις τιμητικές διακρίσεις  σε αυτόν το χώρο και λόγο της προχωρημένης ηλικίας μου, είχα σκοπό να σταματήσω! Όμως οι υποχρεώσεις μου απέναντι στους Πατριώτες αυτής της παράταξης και η άμυνα εναντίον του προδότη της Νέας Δημοκρατίας πολιτικάντη κομπλεξικού, θα υποχρεωθώ να συνεχίσω, χωρίς facebook, έως ότου δικαιωθούν οι Πατριώτες της Νέας Δημοκρατίας και όχι οι γιαλατζί, που την μία κάνουν τον Μακεδονομάχο και την άλλη στηρίζουν τον προδότη πολιτικάντη! Δεν μπορεί αυτοί οι γιαλατζί να είναι και με τους Μακεδόνες και με τους Σκοπιανούς! Και προπάντων δεν τους θέλουμε και δεν τους υπολογίζουμε στους υποστηρικτές της γνήσιας Ν.Δ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Καραμανλή του ΠΥΡΣΟΥ και όχι των επτά τριγώνων!

Στο εξής θα μας βρίσκεται μόνον στην kilkiswebtv.gr ή στην  kilkisblogspot.gr.

Από όλους θέλουμε να καταδικαστεί ο πολιτικός που καταδικάζει την Παιονία και το Κιλκίς με δραστηριότητες στην μεν Παιονία που προσβάλλουν την νοημοσύνη των Παιόνων και στο Κιλκίς τον εμπαιγμό των Κιλκισιωτών περί δήθεν ενδιαφέροντος για την  πόλη και τον Δήμου!

 

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ «ΚΑΠΝΟΣ».

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΟΥ «ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ/ΝΤΗ

 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply