Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ORBAN ΣΤΗΝ ΕΕ: ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΉΡΩΑΣ Ο SALVINI

  «Είμαστε οι νόμιμοι διάδοχοι εκείνων που πολέμησαν για την ελευθερία το 1848 και δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ - είτε στις Βρυξέλλες,είτε στο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Κατόπιν της προγενέστερης ανακοίνωσης μας για το αίτημα ακύρωσης που έχουμε καταθέσει στο ΣτΕ σας αποστέλλουμε την συνοπτική έκθεση.

    Με τα παρακάτω καταθέσαμε επίσημα το αίτημα ακύρωσης (προσφυγή) στο ΣτΕ.

    Συνοπτική έκθεση νομικών ζητημάτων
     Με την παρούσα αίτηση μας ζητούμε την ακύρωση των προσβαλλόμενων πράξεων, για τους παρακάτω συνοπτικά αναφερόμενους λόγους.
    Συγκεκριμένα, οι προσβαλλόμενες, πρέπει να ακυρωθούν, διότι εκδόθηκαν: (Α) καθ’ υπέρβαση των ορίων της εξουσιοδότησης (αρνητική) και κατά παράβαση του άρθ. 4 του Συντάγματος, διότι ο κανονιστικός νομοθέτης, παρόλο που όφειλε, παρέλειψε παράνομα και αναιτιολόγητα να θεσπίσει απαλλαγές από την υποχρέωση καταβολής τελών διοδίων για όλους τους κατοίκους του Δήμου Παιονίας, (Β) κατά παράβαση του ανταποδοτικού χαρακτήρα των τελών διοδίων, διότι δεδομένου ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες στο οδόστρωμα, ελλείπουν οι ουσιαστικές προϋποθέσεις επιβολής τους, άλλως, εκδόθηκαν κατά παραβίαση του δικαιώματος της και με οχήματα ελευθερίας κινήσεως των πολιτών και (Γ) εκδόθηκαν κατά παράβαση της αρχής της αναλογικότητας, διότι παραβιάζουν υπέρμετρα τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μας, χωρίς τούτο να αντισταθμίζεται από την εξυπηρέτηση σκοπού δημοσίου συμφέροντος .
    ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply