Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΕΡΙΖΩΣΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.

Ο Μητσοτάκης αλλοίωσε το DNA της παράταξης σε τέτοιον βαθμό, ώστε τελικά αυτή να εκτροχιαστεί από τις ράγες στις οποίες την είχε βάλει ο Κων...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΆΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ – ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     

    19-06-2021 • 12:37μμ

    Άστατος αναμένεται να διατηρηθεί ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με το προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

    Έτσι, κυρίως το Σαββατοκύριακο, θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα και σε ορισμένες περιπτώσεις από χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κατά κανόνα στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο, ενώ ενδέχεται να επηρεαστούν πρόσκαιρα τμήματα του νομού Αττικής.

    Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη υετού (βροχές/καταιγίδες) έως τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, και επισημαίνονται οι περιοχές όπου εντοπίζεται η μεγαλύτερη πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων. Επισημαίνεται ότι τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και σε παράκτιες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας τα φαινόμενα θα επιμείνουν.



    Κυριακή – Δευτέρα

    Ανάλογο αναμένεται, σε γενικές γραμμές, το σκηνικό του καιρού την Κυριακή, αλλά και τη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

    Αύριο, Κυριακή, στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, το βράδυ θα σταματήσουν.

    Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα πελάγη βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 32 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Τη Δευτέρα, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

    Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.








    https://www.newsbreak.gr/


    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply