Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΚΙΛΚΙΣ: ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 9΄ 28΄΄

  « Γυναικόκαστρο. Ένα κάστρο ισχυρό που ακόμη και γυναίκες μπορούσαν να υπερασπιστούν από τις εχθρικές επιθέσεις   και για τον λόγο αυτό κα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » ΚΑΜΙΝΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ - ΘΑ «ΑΓΓΙΞΕΙ» ΤΟΥΣ 40°C Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ (ΦΩΤΟ)
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση


     

    Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο υδράργυρος σήμερα αναμένεται να ανέβει και στους 40 βαθμούς Κελσίου.

    Οι άνεμοι, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο, θα είναι ασθενείς, γεγονός που – σε συνδυασμό με την αυξημένη θερμοκρασία – θα προκαλέσει αυξημένο αίσθημα δυσφορίας.

    ADVERTISING

    Αυξημένες, δε, θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα – ειδικά στα νότια και δυτικά τμήματα – γεγονός που θα κάνει ακόμη πιο αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

    Οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες αναμένονται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και ανατολική Στερεά και τη δυτική και ανατολική Πελοπόννησο, όπως και σε Θεσσαλία και σε Εύβοια.

    Παράλληλα, όμως, αναμένονται σποραδικές βροχές, καταιγίδες και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά αλλά και τα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά.



    Η πρόγνωση για την Πέμπτη

    Αύριο ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και προβλέπεται να φτάσει στα ηπειρωτικά τους 38 και κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.

    Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

    Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply