Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » » ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ Ν ΚΑΒΒΑΛΑ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ; 11 6 21 (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ακούσαμε πως κατασκευάζονται είκοσι δύο (22) νέες μεζονέτες έξω από το καμπ των λαθρομεταναστών στην Νέα Καβάλλα και φυσικά μας ήταν αδύνατο να το πιστέψουμε αφού πριν από έξη μήνες διακήρυσσαν ότι το 2021 θα φύγει το 20% -30% των ήδη υπαρχόντων λαθρομεταναστών και ότι οι υπόλοιποι θα φύγουν μέσα στο 2022!

Φυσικά δεν πιστέψαμε τα δημοσιεύματα, διότι γνωρίζουμε τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις κάποιων επιτήδειων πολιτικάντηδων που το τελευταίο καιρό κοροϊδεύουν τους πολίτες του Νομού Κιλκίς και ιδιαίτερα, σε συνεργασία με τοπικούς παράγοντες του Πολυκάστρου, τους Πολυκαστρινούς!

«Πετάξαμε» πάνω από το παλιό εργοστάσιο και μετρήσαμε είκοσι δύο (22) ηλιακά, που σίγουρα δεν εγκαταστάθηκαν για την επαναλειτουργία του εργοστασίου!

Επίσημα δεν συμμετέχουν στην επέκταση και αύξηση του πληθυσμού γύρω από την Νέα Καβάλλα ούτε η Δημοτική αρχή, ούτε ο Υπουργός αλλά ούτε και «βοήθησαν» για την συνέχιση της Ισλαμοποίησης του Πολυκάστρου!

Όλα έγιναν αφού έβαλε το χέρι του «ο Θεός», όπως κατά το γκολ του Μαραντόνα. Διαπιστώνουμε πως όποιον πολιτικό, αυτοδιοικητικό  κι αν ρωτήσετε «δεν θα γνωρίζει τίποτε» και όταν λέμε τίποτε, εννοούμε τίποτε!

Εμείς ακούσαμε για φιλοξενία «ασυνόδευτων» παιδιών, μια και οι Πολυκαστρινοί, φαίνεται πως ανακάλυψε ο ΔΟΜ ότι, είναι στείροι! Μάλλον δεν τους δοκίμασε!  

Με τις ευλογίες και την ανοχή λοιπόν ………………κανενός, Ισλαμοποιούμαστε αθορύβως.



 https://www.youtube.com/watch?v=fHYiZJtFCWQ







About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply