Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά την λαίλαπα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της πολιτικής του Μητσοτάκη σε όλες τις πλευρές τις ζωή ς τους, από το μπακάλικο της γει...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » » ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΔΡΕΑ ΒΕΡΓΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 108Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση


     

    Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για την 108η επέτειο της Μάχης του Κιλκίς

     

    «Συμπληρώνονται σήμερα, 21 Ιουνίου 2021, 108 χρόνια από την επική και συγχρόνως φονική μάχη του Κιλκίς, που σηματοδότησε την απελευθέρωση ολόκληρης της Μακεδονίας.

     

    Είναι μια ιστορική μέρα για το Κιλκίς αλλά και για την πατρίδα μας. Με τη νίκη τους, οι πρόγονοί μας διαφύλαξαν την ελληνικότητα της Μακεδονίας και απέτρεψαν τον βουλγαρικό επεκτατισμό.

     

    Τιμούμε σήμερα όλους όσοι έδωσαν τη ζωή τους με αυτοθυσία για τη Μακεδονία, για την Ελλάδα, τιμούμε τους ήρωες της μάχης του Κιλκίς που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.

     

    Oι ήρωες της επικής μάχης του Κιλκίς, αψηφώντας τον θάνατο, εμπνεόμενοι από ανώτερα ιδανικά, στάθηκαν όρθιοι μπροστά στον εχθρό, όρμησαν με τη λόγχη εναντίον των πυρών, οδήγησαν τον εχθρό σε άτακτη υποχώρηση και τον ελληνικό στρατό σε νίκη, γράφοντας μία από τις ενδοξότερες σελίδες της ιστορίας μας. 

     

    Το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής των ηρωικώς πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών και στρατιωτών- η γενναιότητα των οποίων υπήρξε καθοριστική για να γραφτεί στην παγκόσμια Ιστορία ένα ξεχωριστό κεφάλαιο- είναι φωτεινός φάρος για την πορεία του Ελληνισμού, παράδειγμα αυτοθυσίας, ομόνοιας και πηγή άντλησης υπερηφάνειας.

     

    Χρόνια Πολλά στο Κιλκίς, Χρόνια Πολλά σε όλες τις Κιλκισιώτισες και σε όλους τους Κιλκισιώτες». -

     

     

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply