Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ "ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ" ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΛΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Όταν έγραφα για τον υπό προστασία από τον κ. Γεωργαντά του Κέντρου Μεταναστών στην Νέα Καβάλλα το επονομαζόμενο «ΟΙΚΙΣΜΟΣ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ» κάποιοι έλεγαν και έγραφαν ότι σε κανένα χρόνο θα κλείσει το Κέντρο Μεταναστών μετά και την απομάκρυνση των κλοντέϊνερς από το πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο!


https://www.youtube.com/watch?v=IHWw5Kr5fMo

Κάποιοι μάλιστα είπαν πως το πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο θα γίνει χώρος αθλητικών εγκαταστάσεων και άλλες παρόμοιες μπούρδες, που συνηθίζουν να λένε για να χρυσόσουν το χάπι.

Τώρα μετά από έξη μήνες, από την έναρξη της μόνιμης κατασκευής του Οικισμού Γεωργαντά, προκειμένου να διαφυλάξουμε τους «επενδυτές» ή λαθροεισβολείς, κτίζουνε τοίχο προστασίας γύρω από τις εγκαταστάσεις!

Εμείς δεν μπορέσαμε να μείνουμε αδρανείς στο εξευτελισμό της αλήθειας και επειδή σας ενημερώσαμε για την συνέχεια της μόνιμης ύπαρξης του ΚΑΜΠ, πήγαμε επί τόπου και βιντεοσκοπήσαμε τις εγκαταστάσεις, καθώς και τον χώρο όπου τους υπέδειξαν ανευθυνοϋπεύθυνοι που θα κάνουν το πικ νικ τους, στο κτίσμα που υπάρχει μέσα στα δένδρα, όπως θα δείτε στο βίντεο και  πιθανόν στις φωτογραφίες.

Όλα προς δόξα του μοναδικού έργου που έχει βάλει την σφραγίδα του ο αγαπητός σε μερικούς Υφυπουργός μας!

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες.

https://www.youtube.com/watch?v=IHWw5Kr5fMo

Παρεμπιπτόντως βρέθηκα και με τον αγαπητό μου φίλο τον Δημήτρη Σκαντζούρη και τον φίλο Γ. Κουλίνα.  Το δίδυμο Κατσαβού – Κουλίνα (έλειπε ο Κατσαβός από το τσιμπούσι) που είναι οι μοναδικοί «μαχητές» του Γεωργαντά, δεν μπορούν να πείσουν κανέναν και φυσικά τον Σκαντζούρη.


Εδώ φαίνεται καθαρά ο τοίχος προστασίας.


Και εδώ.


Εδώ κάνουν το πικ νικ τους οι "επενδυτές"
Και εδώ



Σκαντζούρης - Κουλίνας - Κυριακίδης

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply