Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΠΤΔ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Η σοβαρότερη καταγγελία που έχει γίνει ποτέ για Πρόεδρο δημοκρατίας

Η αγωγή κακοδικίας που κατέθεσε ο αποκαλούμενος «Mr. Bitcoin», Αλεξάντερ Βίννικ, σε βάρος της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, έρχεται σε συνέχεια των καταγγελιών που είχε κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε βάρος της Προέδρου.

Καταγγελίες αυτές είναι οι σοβαρότερες που έχουν γίνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας από συστάσεως του θεσμού. Διότι, με λίγα λόγια η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορεί την πρόεδρο ότι αντάλλαξε δικαστική απόφαση με την θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας!

Έχουμε δηλαδή σύμφωνα με την κυρία Κωνσταντοπούλου τόσο την κατάλυση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης, όσο και του ανώτατου πολιτειακού θεσμού. Η καταγγελία αυτή μάλιστα γίνεται πλέον αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης. Και η συνέχεια θα έχει τεράστια σημασία για την ίδια την πατρίδα.

Ας θυμηθούμε τι είχε καταγγείλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν ανακοινώθηκε το όνομα της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου ως πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία:

«Η προταθείσα από τον Πρωθυπουργό ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέδρευσε στις 10/1/2020 του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υπόθεση του Αλεξάντερ Βίννικ, την κατά γενική ομολογία σοβαρότερη υπόθεση των τελευταίων ετών ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιμένοντας να την δικάσει άρον-άρον, κάμπτοντας κάθε εγγύηση δίκαιης δίκης. Μολονότι της υπεβλήθη αίτημα αναβολής και αίτηση εξαίρεσης, επέμεινε να προεδρεύσει και να διεκπεραιώσει την αποστολή. Η σημερινή της παραίτηση από τη θέση της Προέδρου του ΣτΕ αποδεικνύει πλήρως ότι διέπραξε, εν γνώσει της, κακοδικία. Και σήμερα προάγεται πολιτειακώς.
Οι δημοκρατικοί πολίτες της χώρας, οι δικηγόροι, οι δικαστές, ας αντιδράσουν πριν να είναι αργά»












https://www.newsbreak.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply