Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΧΡ. ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ: ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Επίσκεψη αντιπρόεδρου ΕΕ κ. Μαργαρίτη Σχοινά στον Δήμο Παιονίας

 

Αναμφισβήτητα αποτέλεσε μεγάλη τιμή, η επίσκεψη του Έλληνα Αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά στον δήμο μας, διότι πρόσφερε την ευκαιρία στους διοικούντες να του παραθέσουν τα διάφορα ζητήματα της περιοχής καθώς και προτάσεις.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη αφορούσε τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ευρωπού, της Μεσιάς και της Τούμπας, όπου και είχε γίνει η σχετική προεργασία κατά την επίσκεψη του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου που είχε λάβει χώρα το 2018 και συνετέλεσε σε συνεργασία με την προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Κιλκίς, κ. Γεωργία Στρατούλη ώστε να γίνει γνωστό το αρχαιολογικό εύρημα  της επιγραφής «Ευρωπαίων Πόλις».

Την τελευταία τριετία, η συνεισφορά της  προϊσταμένης κ. Στρατούλη είναι αδιαμφισβήτητα κομβική, συνεχίζοντας το έργο της πρώην προϊσταμένης της εφορείας αρχαιοτήτων, κ. Θώμη Σαββοπούλου, με περισσότερο ζήλο και επ’ ωφελεία του τόπου. Το ζητούμενο είναι από αυτή την επίσκεψη ενός τόσο υψηλού αξιωματούχου της Ε.Ε., να μην μείνουμε μόνο στα λόγια, αλλά όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να γίνουν πραγματικότητα όσα εξαγγέλθηκαν κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αναφέρομαι στην χρηματοδότηση των μελετών και βέβαια την πραγματοποίηση των έργων που θα προτείνουν οι ειδικοί και θα αναδείξουν έτι περαιτέρω τον αρχαιολογικό χώρο.

Οι σημαντικές αυτές επισκέψεις κατά την άποψη μου, πρέπει να αφήνουν και μια προστιθέμενη αξία για τον τόπο μας. Να μην λαμβάνουν χώρο μονάχα ευχολόγια και μεγαλοστομίες, χωρίς αντίκρισμα.

Σε ανάλογες εκδηλώσεις όμως θα πρέπει να δίδεται η ευκαιρία σε τοπικούς θεσμικούς παράγοντες όπως Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων να λαμβάνουν το λόγο. Αυτό δεν έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση, ελπίζω από παράλειψη.

Προσωπικά δεν κατέστη δυνατόν για εμένα να παρευρεθώ στην εκδήλωση λόγω σοβαρών ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Βέβαια, αποτελεί τουλάχιστον ανοησία να αναφέρεται από κάποιους μίσθαρνους  κονδυλοφόρους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν πολιτικές αβάντες ή να εκτελούν δημοσιογραφικά συμβόλαια, ότι η απουσία μου απαξιώνει το πρόσωπο που μας έκανε την τιμή να επισκεφθεί τον τόπο μας. Μακριά από εμένα τέτοιες πρακτικές.

Τέλος, εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες σημαντικές επισκέψεις στην περιοχή μας, καθώς πάντοτε το αποτύπωμα και ο απόηχος τους μόνο θετικός μπορεί να είναι για τα συμφέροντα του τόπου μας.

Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Πρώην Δήμαρχος Παιονίας

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

«ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply