Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


ΣΟΦΙΑ ΚΑΠΑΛΤΣΙΔΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Διεθνής ημέρα Νοσηλευτών γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1965 στις 12 Μαΐου. Η γιορτή αυτή θέλει να θυμίσει σε όλους μας την ανεκτίμητη συνεισφορά των Νοσηλευτών σε κάθε κοινωνία. Επίσης η 12 Μαΐου καθιερώθηκε ως διεθνής ημέρα Νοσηλευτών για να τιμήσει τη γέννηση το 1860 Φλορενς Να"ιτιγκειλ της Αγγλοιταλιδας φιλανθρωπου που θεωρείται η ιδρύτρια της σύγχρονης Νοσηλευτικης .Η νοσηλευτική εκτός από επιστήμη χαρακτηρίζεται ως έργο αγάπης και προσφοράς για τον συνάνθρωπο. Χαρακτηρίζεται έτσι διότι οι νοσηλευτές είναι από τους ποιο αφοσιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και κάτω από τη λελεπα της πανδημίας το έργο των νοσηλευτών - νοσηλευτριων αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί σημαντική παράμετρο στην αντιμετώπιση της επιδημίας Covid - 19 γεγονός που καταξιωνει και αναδεικνύει στη συνείδηση όλων μας τον ιδιαίτερο ρόλο και την προσφορά των νοσηλευτών. Περιμένουμε λοιπόν και η πολιτεία να διαμορφώσει το πολιτικό και νομοθετικό πλαίσιο αναγνώρισης της προσφοράς μας. Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής και ικανοποίησης των χρονιων αιτημάτων μας. Αιτήματα όπως :Η ένταξη μας στο καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινων επαγγελμάτων, Σύσταση του κλάδου νοσηλευτών, Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που κατέχουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες είναι από τα βασικά αιτήματα του κλάδου. Τέλος με αφορμή την ημέρα αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω και ταυτόχρονα να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους νοσηλευτές και νοσηλευτριες για την προσφορά τους στο νοσοκομείο μας. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply