Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ 5 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ 23 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Εργασίες συντήρησης στην

Επαρχιακή Οδό 5  από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-

Την Κυριακή 9 Μαΐου 2021

 

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 5 ( Λαχανόκηποι-Σίνδος -Χαλάστρας-Κυμίνων-Ν.Μαλγάρων-Ορ. Νομού) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  την Κυριακή 9 Μαΐου 2021.

      Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής  οδοστρώματος  επί της Επαρχιακής Οδού 5 ( Λαχανόκηποι-Σίνδος -Χαλάστρας-Κυμίνων-Ν.Μαλγάρων-Ορ. Νομού) στο τμήμα που διέρχεται από την ΒΙ.ΠΕ.Θ στο ύψος των ισόπεδων σιδηροδρομικών γραμμών.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 09/05/2021, τις ώρες 7.00 -  19.00,  ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηποι-Σίνδος -Χαλάστρας-Κυμίνων-Ν.Μαλγάρων-Ορ. Νομού) και στις συμβαλλόμενες σε αυτήν οδούς, από τη συμβολή της με την Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας  έως το ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών του ΟΣΕ στη Δ΄ είσοδο της ΒΙ.ΠΕ.Θ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εγνατίας Οδού, της Ενωτικής Οδού, των οδών Πόντου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κομνηνών (Σίνδος) και από τους γύρω δρόμους της περιοχής .

     Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply