Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: 44ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ASTRAZENECA - ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Μία γυναίκα 44 ετών μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης κατέληξε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Η 44χρονη Μάρθα, πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca. Η μητέρα δύο ανήλικων παιδιών εμβολιάστηκε την Δευτέρα 3-4-2021 στις 12:40 το μεσημέρι.

Play Video


https://www.youtube.com/watch?v=rVdPcsBKf60&t=1s
 

Ο σύζυγός της είπε ότι μέχρι το απόγευμα όλα ήταν καλά αλλά το βράδυ η γυναίκα ανέβασε δέκατα και πήρε ένα ντεπόν. Γύρω στις 3:30-4:00 επήλθε το μοιραίο και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ.

Όπως είπε ακόμα η σύζυγός του δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα και ήταν υγιέστατη και θεωρεί βέβαιο ότι ο θάνατός της οφείλεται αποκλειστικά στο εμβόλιο της AstraZeneca.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος προήλθε από καρδιακή ανακοπή. Η 44χρονη φέρεται να εμφάνισε ιστορικό παλιού εμφράγματος και θρομβώσεων.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρξε κάποιου είδους αλλεργική αντίδραση ενώ θα χρειαστούν περαιτέρω ιστολογικές εξετάσεις για την μικροσκοπική ανάλυση των δειγμάτων, με τα τελικά αποτελέσματα να αναμένονται σε τρεις μήνες.

 Η οικογένεια έχει αναθέσει σε τεχνικό σύμβουλο παράλληλη ιατροδικαστική έρευνα καθώς και εκπροσώπηση από δικηγόρο.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), Δημήτρης Φιλίππου όμως, σε επίσημη ενημέρωση που έκανε για τις παρενέργειες των εμβολίων στην Ελλάδα, δεν συμπεριέλαβε το συγκεκριμένο συμβάν.











https://www.pronews.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply