Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Η 329Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Ο Ξενοφών Κωνσταντάκης, φυσικοθεραπευτής, εξειδικευμένος στις μυοσκελετικές παθήσεις & το manual therapy, μας μιλά στο πρώτο μέρος της εκπομπής για τις κεφαλαλγίες και το πώς συμβάλλει η φυσικοθεραπεία στην ανακούφιση της επώδυνης εμπειρίας των πονοκεφάλων.  Αναφέρεται αναλυτικά στα χαρακτηριστικά, τα είδη και τα αίτια των κεφαλαλγιών, την αξιολόγησή τους από το φυσικοθεραπευτή, αλλά και τα «όπλα» της φυσικοθεραπείας –όπως ο βελονισμός– για την αντιμετώπιση της κεφαλαλγίας.

 

Επόμενος καλεσμένος της εκπομπής είναι ο συγγραφέας Παναγιώτης Μητάτος, ο οποίος έγινε ο «άστεγος συγγραφέας», μέσα από τις δυσκολίες του να βρει εκδοτικό οίκο να στεγάσει τα έργα του.
Μας μιλά για το έργο: «Δύσκολο να είσαι Άγιος…», μία όμορφη ιστορία με μυστήριο, σασπένς, ανατροπές, δάκρυ και γέλιο, που πραγματεύεται τους διαπληκτισμούς δύο αντίπαλων ενοριών «δια ασήμαντον αφορμήν».

 

Στην ενότητα της εκπομπής «Το Ανάδειξέ το Παρουσιάζει», το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το συγγραφέα Νικόλαο Παναγιωτίδη μέσα από το μυθιστόρημα περιπέτειας: «Ο Μυστηριώδης Τάφος», που ανήκει στη λογοτεχνία του φανταστικού.


https://www.youtube.com/watch?v=0druzmT0kcI&t=32s

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply