Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ο Δήμος Κιλκίς τίμησε την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας

Με ξεχωριστό τρόπο τιμήθηκε η 200η επέτειος της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης στο Δήμο Κιλκίς. Παραμονές της εθνικής μας γιορτής το Δημαρχείο φωταγωγήθηκε στα χρώματα της ελληνικής σημαίας με τη γαλανόλευκη να αποτυπώνεται κυματίζοντας στην πρόσοψη του δημοτικού καταστήματος στους ιστούς του οποίου υψώθηκε, επίσης, επαναστατικό λάβαρο.

Μορφές των μεγάλων ηρώων της Επανάστασης (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Ρήγας Φερραίος, Διονύσιος Σολωμός, Αλέξανδρος Υψηλάντης, Νικηταράς, Παπαφλέσσας, Γεώργιος Καραϊσκάκης,  Ανδρέας Μιαούλης, Μπουμπουλίνα, Μαντώ Μαυρογένους, Εμμανουήλ Παπάς, Κωνσταντίνος Κανάρης, Μάρκος Μπότσαρης, Αθανάσιος Διάκος, Παλαιών Πατρών Γερμανός, Οδυσσέας Ανδρούτσος) κοσμούν τιμητικά  τις κεντρικές οδούς της 21ης Ιουνίου, της Ελ. Βενιζέλου και της Γ. Καπέτα μαζί με σημαίες.

Γιορτινή όψη είχαν τα πάρκα και πλατείες στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων και σε χωριά του Δήμου με τον αντίστοιχο σημαιοστολισμό.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Παύλος ΘωμαΪδης εκκλησιάστηκαν στον μητροπολιτικό  ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και παρακολούθησαν την δοξολογία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Γουμενίσσης – Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημητρίου. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο πεσόντων του δημοτικού πάρκου. Στεφάνι κατέθεσε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κιλκίς Αθανάσιος Καριοφύλλης.

Σε δήλωσή του μετά το πέρας του προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων, που έγιναν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο Δήμαρχος Κιλκίς επεσήμανε ότι την 25η Μαρτίου του 1821 η Ιστορία συναντήθηκε με τον Ελληνισμό και εξύψωσε την Ελλάδα και τις αξίες της φιλοπατρίας, της ελευθερίας, της εθνικής ανεξαρτησίας μεταλαμπαδεύοντας τες στην Ευρώπη και σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις έδρες των έξι Δημοτικών Ενοτήτων και σε άλλους οικισμούς το Δήμο Κιλκίς εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Χατζηαποστόλου (Νέα Σάντα) Γεώργιος Μπαλάσκας (Σ.Σ. Μουριών) Αικατερίνη Γιαννακούλα Ζιούτα (Βαπτιστής) Ανέστης Πογέλης (Επτάλοφος) Θεμιστοκλής Κοσμίδης (Μικρόκαμπος)  Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης (Χέρσο) Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης (Τέρπυλλος) οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτριος Κυριακίδης (Καμπάνης) Βλάσιος Κουρτίδης (Νέο Αγιονέρι) Κωνσταντίνος Παπακώστας (Δροσάτο) Νίκος Στανημερόπουλος (Μεγάλη Βρύση) οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτριος Θεοδωρίδης (Βάθη) Χαρίλαος Ξενιτίδης (Ευκαρπία)  Γεώργιος Κεμανίδης (Χωρύγι) Αναστάσιος Καζαντζίδης (Πεδινό) Χρήστος Σαρβανίδης (Πλαγιά)  Βασίλης Καραμπίδης (Μαυρονέρι) Μαρία ΜασμανιδουΤσάβαλου (Γαλλικός) Πρόδρομος Πεντζερετζής (Παλιό Αγιονέρι) Λάζαρος Παζαρτζικλής (Νέο Γυναικόκαστρο)  Θεμιστοκλής Ανθρακίδης (Σταυροχώρι) Αθανάσιος Γραμματικόπουλος (Κρηστώνη) και Δημήτριος Δημητρίου (Μυριόφυτο). 

      

 






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply