Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν Δ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Εδώ τον βίντεο και πιό κάτω το ling.



Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=T9zEU90JR88&feature=youtu.be&ab_channel=TheofilosKyriakidis


Πριν  από μερικούς μήνες καλούσα όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να πουν την γνώμη τους για τα τεκτενόμενα στην Νέας Δημοκρατία, τόσο για τις δύο ΔΗΜΤΟ, για την ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ όσο και για τον προεδρεύοντα της ΔΕΕΠ Μηνά Παπαδόπουλο.

Ζητούσα να πάρουν θέση για όσα γίνονται στο Νομό Κιλκίς, αλλά δυστυχώς φωνή βοώντος εν της ερήμω.

Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές, όπως πάντα θα βρεθούν ουκ ολίγοι οι οποίοι θα μας πουν πως «εγώ ήμουν πάντα παρών», εγώ πάντα αγωνιζόμουν για την Νέα Δημοκρατία» εγώ………..εγώ……….  Δεν λέω, οι περισσότεροι ήταν παρών όταν ερχόταν κανένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για να φωτογραφηθούν και άντε το πολύ – πολύ να κάνουν και καμιά ερώτηση για να δηλώσουν το «ενεργό» παρών τους. Μπορεί να πήγαν σε καμιά εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, άντε και να πήραν κανένα λαχείο!

Εμείς δεν είδαμε καμία ενέργειά τους και αν παρ’ ελπίδα πιστεύει κάποιος ότι τον αδικούμε, είμαστε έτοιμοι να ζητήσουμε συγγνώμη αφού μας αποδείξουν ότι έχουμε άδικο. Και όλα αυτά για να ξέρουμε ποίοι θα έρθουν να δώσουν χωρίς να πάρουν και ποίοι θα έρθουν μόνον να πάρουν!

Δείτε το βίντεο:

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply