Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ: ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ - ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Φίλες και Φίλοι,

Όσο κι αν η πανδημία έχει ανατρέψει την καθημερινότητα μας, το παράθυρο ελπίδας που άνοιξε ο μαζικός εμβολιασμός κατά του COVID-19 μας γεμίζει αισιοδοξία ότι μέσα στους επόμενους μήνες ο «πόλεμος» θα έχει οριστικό νικητή. Την ανθρώπινη ζωή.

Η πατρίδα μας έχει καταστεί παράδειγμα επιτυχημένης διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης και των οικονομικών της επιπτώσεων. Τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία, βασική μας επιδίωξη είναι να γίνουμε μία από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που θα έχει θωρακιστεί με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο κομματικός μας οργανισμός συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια δημιουργώντας την πλατφόρμα https://emvoliasmos.nd.grΤα μέλη μας μπορούν να πληροφορούνται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, να υποβάλλουν ερωτήσειςνα συμμετέχουν σε ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις ή ακόμη και να προτείνουν τη διοργάνωση τουςΤην επιμέλεια του περιεχομένου της πλατφόρμας καθώς και των απαντήσεων στα ερωτήματα που θα υποβάλλονται έχει ομάδα επιστημόνων που συστάθηκε για αυτόν ακριβώς τον σκοπό στον Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Ήδη κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας έχουν εμβολιαστεί και κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι θα έχουν τη δυνατότητα να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Με έγκυρη ενημέρωση και γνώση για τον εμβολιασμό, αξιοποιούμε την ευκαιρία που μας προσφέρει η επιστήμη και βγαίνουμε όλοι μας νικητές.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Στεργίου

Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply