Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΕΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΦΟΒΊΣΕΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ:  ΕΠ[ΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ.

Η επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε - η δεύτερη φέτος - αποδεικνύει πως η εγκληματική οργάνωση της αριστεράς δεν αντιπαρατίθεται σε ιδέες, αλλά σε πρόσωπα, προσπαθώντας να τα εκφοβίσει. Κάποιες άλλες εποχές ο "αντιδραστικός" θα καταδικαζόταν από το λαϊκό δικαστήριο, αυτό που θέλει να ανασυστήσει το ΚΚΕ, και θα βρισκόταν στον πάτο κάποια πηγάδας. Τυχεροί είμαστε (ακόμα).

 
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ καταδικάζει τη φασιστική επίθεση και συγχαίρει τον Άρη Πορτοσάλτε για τη σθεναρή αντίστασή του απέναντι σε κάθε μορφής ολοκληρωτισμό ή ολοκληρωτική αντίληψη, απ' όπου κι αν εκπορεύεται.


Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε τη διπρόσωπη στάση των συστημικών κομμάτων και κυρίως της ΝΔ. Καταδικάζουν - και σωστά - την επίθεση (με φέιγ-βολάν και μπογιές) στον δημοσιογράφο, αλλά όταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος, υφίσταται επιθέσεις με βόμβες που του πυρπολούν το σπίτι ή σωματικές επιθέσεις από τους τραμπούκους του ΚΚΕ, τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου" δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν ξέρουν.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply