Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΡΧΙΣΠΙΟΥΝΟΣ ΤΟΥ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Έχουμε κάποιον που τον μοιάζει;


Σήμερα Σάββατο και μετά από δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση από την
kilkiswebtv, της επιστολής προς την αγαπητή Ντόρα, ήλπιζα πως κάποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη να πει «ναι, εγώ την έγραψα αυτήν την επιστολή». Όμως κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιος την έγραψε και φυσικά ποιος την έστειλε!

Έτσι έκανα μία βόλτα στα συνήθη στέκια των πολιτικών σχολίων, θέλοντας να μάθω εάν κάποιος εκ των ασχολουμένων με την πολιτική, πήγε ο νους του σε κάποιον ή κάποιους που μπορεί να είναι οι αποστολείς του «ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΙΛΗ ΝΤΟΡΑ».

Δυστυχώς κανένας δεν μπόρεσε να καταλάβει ποιος μπορεί να είναι ο αρχισπιούνος  που θα μπορούσε να στείλει μία τέτοια κατάπτυστη επιστολή! Εξ’ άλλου όπως είπα και στο βίντεο, ο αποστολέας είναι κάποιος Παπαδόπουλος Ευστάθιος (έχω τον φάκελο με τον οποίον έλαβα την επιστολή, με γραμματόσημα και διεύθυνσή μου) που εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν με τέτοιο ονοματεπώνυμο, γι’ αυτό και είπα δεν μπορώ να αποδείξω την γνησιότητα της επιστολής, μάλλον ήθελε να στείλει μήνυμα σε κάποιον από τους πολλούς φίλους που έχει η αγαπητή στο Νομό Κιλκίς Ντόρα Μπακογιάννη.

Επόμενο είναι κανείς να μη μπορεί να πει με σιγουριά ότι η επιστολή γράφτηκε από τον τάδε ή τον δείνα ή είναι μία επιστολή που θέλει περισσότερο να καταδείξει πως και το Κιλκίς δεν στερείται από  προβοκάτορες, συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγους και προ πάντων από εκβιαστές.

Μέχρι αυτήν την στιγμή, δεν είχαμε  κανένα πρόσωπο που να αντιδράσει, θεωρώντας το βίντεο ως προσωπική επίθεση, άρα να παραδεχθεί πως αυτός είναι ο συντάκτης της επιστολής, που  αυτό θα σημαίνει, πως μπορεί και να μην είναι από τον γνωστό κύκλο των ενασχολουμένων με την πολιτική και ιδιαίτερα με την Ν.Δ.!

Εμείς πάντως θα περιμένουμε να βγει κάποιος και να πει «εγώ έγραψα την επιστολή, άρα το βίντεο αναφέρεται σε εμένα».  Έστω και τώρα ζητείται ο άνδρας που θα πει ότι αυτός είναι ο μεγαλοσπιούνος της Νέας Δημοκρατίας.

 

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΕΠΙ 47 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply