Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΆΣΟΥΜΕ (ΑΡΘΡΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Τώρα που εισέβαλε δυναμικά ο Κορωναϊός στην γειτονιά μας ,εύχομαι να έχετε καταλάβει ένα δυο πράγματα.

 1)πως για τους περισσότερους που θα κολλήσουν τα πραγματα θα είναι ήπια,αλλά για τις ευπαθείς ομαδες όχι τόσο .

2) όλοι έχουμε ευπαθείς ομάδες στο περιβάλλον μας που και θέλουμε και οφείλουμε να προστατεύσουμε .

3) πως στην όλη κατάσταση αυτή είναι τραγική η διαχείριση από τους αρμοδίους και είστε ολομόναχοι, με μας να αγωνιζόμαστε και να αγωνιούμε χωρίς τίποτε στα χέρια μας. Ειδικά η διαχείριση του ΕΟΔΥ είναι για γέλια και για κλάματα.

4) ο ιός αυτός δεν έχει κανένα ειδικό σύμπτωμα εκτός ίσως της απώλειας γεύσης και όσφρησης. Οπότε με οτι σύμπτωμα κρυολογήματος,πυρετό, βήχα,διάρροιας κλπ είμαστε υποψήφιοι φορείς. Άρα τηρήσετε τουλάχιστον τα 3-4 βασικά για να προστατεύσετε τους εαυτούς σας και τους ανθρώπους σας.

ΜΑΣΚΑ - ΑΝΤΙΣΗΨΙΑ - ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ-ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΕΠΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ.

Δεν είναι τόσο δύσκολο πια. Είναι αναγκαιότητα και υποχρέωση. Το ξερω και το φωνάζω εδώ και καιρό πως οι ίδιοι οι γιατροί υπέπεσαν σε ένα σωρό κωλοτούμπες, μας πρήξανε με αηδίες, μας τρομοκρατησαν ,μας βομβάρδισαν με ένα σωρό ανυπόστατα ,έλαβαν μέτρα αντιφατικά, μας κούρασαν κλπ κλπ. Από δω και μετα όμως και αφού καταλάβατε πως δεν υπάρχει από πουθενά ελπίδα, βοηθήστε τους συνανθρώπους σας. Και μη τους δίνετε την ευκαιρία να σας κουνάνε το δάχτυλο. Κάντε εσεις αυτα που πρεπει να ξεσκεπάστε αυτούς που δεν έκαναν αυτα που έπρεπε. Σας το λέω με όλη την ειλικρίνεια ,δεν είναι για πανικό. Είναι απλά μια πολύ μεταδοτική ήπια νόσος κατά κανόνα αλλά το 1% στους 100 είναι ένας θάνατος. Στους 1 εκατομμύριο ειναι 10.000 θάνατοι. Όποιος έχει συμπτωματα ,μένει σπιτι ,παρακολουθούμε τα συμπτώματα,και ανησυχούμε μονο σε ακατέβατο πυρετό ή δυσπνοια. Οι των ευπαθών ομάδων μια ιδιαίτερη προσοχή και συμβουλευτική επικοινωνία με τον γιατρό σας . Τεστ κάνουν μόνο σε συγκεκριμένες κατηγορίες οποτε δεν χρειαζεται να τρέχετε κατευθείαν .10 μέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων θεωρείται ότι δεν μεταδίδουμε άλλο. Αν έρθετε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα τα συμπτώματα συνήθως ξεκινάνε 5-7 μερες μετα (με την χρήση των κανόνων η πιθανότητα είναι ελάχιστη έως μηδαμινή στις σύντομες καθημερινές δραστηριότητες).

Βοηθάνε σε κάποιο βαθμό οι βιταμίνες D , C. Άφθονα υγρα και αντιπυρετικά αν χρειαστεί φυσικα . Εφαρμόζετε τα μετρα υγιεινής και μέσα στο σπιτι σας. Επικοινωνια τηλεφωνική με τον γιατρό σας αν παρατηρήσετε πως η κατάσταση επιδεινώνεται. Με ψυχραιμία και επίγνωση , ας το πολεμήσουμε μόνοι μας. Α και κάτι τελευταίο,για την ψυχική σας υγεία ,αποφεύγετε να παρακολουθείτε τα δελτία ειδήσεων που μας λένε το πόσο πετυχημένα αντιμετωπίζουμε τον ιό αλλα θα πεθάνουμε όλοι...

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply