Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ FACEBOOK!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




  

Tα καλα νεα διαδεχονται το ενα το αλλο και τελειωμο δεν εχουν!
Τελειωμοοο;;;Σας διαβεβαιω οτι ειμαστε μολις στην αρχη.
Η χτεσινη μερα ειχε τρια σοβαρα επεισοδια.

Πρωτο ηταν η επωνυμη καταγγελια στο 100 (για να καταγραφει) απο εναν φιλο για λαθροεπενδυτριες και λαθροεπενδυτες που εβγαζαν φωτογραφιες τα δικα του αλλα και αλλα παιδια να παιζουν σε υπαιθριο χωρο.Κατα την γνωμη μου προκειται ειτε για να χρησιμοποιηθουν απο παιδοφιλους ειτε οι λαθροεπενδυτες θελανε απλα να τελειωσουν το φιλμ της φωτογραφικης τους μηχανης !!!
Δευτερον ειχαμε το κρουσμα τουριστοιου στο παρανομα κατειλλημενο πολεμικο αεροδρομιο της Ν.Καβαλας και.....η Παναγια μαζι μας να μην δοκιμασουν να μας ξανακλεισουν μεσα!
Τριτο περιστατικο ηταν η αναφορα για ενα κοριτσι 14 χρονων που μολις βγηκε απο το σπιτι αντιληφθηκε οτι ενας λαθρο επενδυτης την ακολουθουσε και αναγκαστηκε εντρομη να γυρισει τρεχοντας πισω,φυσιολογικα φοβισμενη.
Και επειδη τουρτα χωρις κερασακι δεν υπαρχει να αναφερω και ενα επεισοδιο με μαχαιρια και ροπαλα μεσα στο καμπ κατα την διαρκεια της μοιρασιας του φαγητου.Ενας απλος,κλασσικος και καθημερινος καυγας για την σειρα.Μονο που αυτος ο καυγας εγινε αναμεσα σε ατομα με μεσο ορο ηλικιας τα 12 χρονια!!!!
Παιδια απο αυτα που μπορει τα μυαλα των γονιων τους και τα διδαγματα της θρησκειας τους να φταινε για ολα,αλλα φημολογειται οτι απο Σεπτεμβριο (αν οχι φετος,του χρονου) θα κατσουν στο ιδιο θρανιο με τα δικα μας παιδια που τα μυαλα των γονιων τους και τα διδαγματα της θρησκειας τους,τα κανουν να εχουν διαφορετικη ιδεα για την αξια της ανθρωπινης ζωης.
Καναμε υπομονη αλλα μπροστα στο ενδεχομενο της μονιμης εγκαταστασης στην περιοχη μας,η κατασταση αλλαζει.
Πλεον το να παταμε σε δυο βαρκες,δεν υπαρχει πια.
Απο τον πρωτο πολιτη του δημου μεχρι και τον τελευταιο,καλουμαστε ολοι να παρουμε θεση.
ΥΓ και μεχρι να τελειωσω την αναρτηση, μου ηρθε δωρακι αυτη η φωτογραφια (φρεσκια,φρεσκια,ζεματαει ακομα) απο τα ΚΤΕΛ Πολυκαστρου με καμμια 100 καινουριους ''ασυνοδευτους'' επενδυτες.Ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου!!!!



Από το facebook

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply