Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πέντε κινητοποιήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. 
Πιο αναλυτικά: 
- Στις 10.00, συνταξιούχοι θα συγκεντρωθούν έξω από το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους, διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, και υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποίησουν στη συνέχεια πορεία. 
- Στις 13.30, εκπαιδευτικοί και διάφορα σωματεία θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει πορεία.
- Στις 19.00 μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης στο άγαλμα Βενιζέλου, σχετικά με τις διαδηλώσεις και όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.
- Τέλος, στις 22:00, θα πραγματοποιηθεί και απόψε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΜΑΘ, με αίτημα την κατάργηση του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου. 
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία αναμένεται να πραγματοποιήσουν παραστάσεις διαμαρτυρίας στους χώρους εργασίας τους, με αίτημα τη μονιμοποίηση του έκτακτου προσωπικού στον τομέα της Υγείας, ενώ θα προχωρήσουν και σε στάση εργασίας από τις 7.00 έως τις 10.00.












https://www.makthes.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply