Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ - ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Συλλαλητήριο εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό»
Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των εργαζομένων στο Επισιτισμό Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, συμμετείχε ο Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Φραγγίδης, μαζί με τον Υπεύθυνο  ΚΤΕ Εργασίας κ. Γιώργο Μουλκιώτη και τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής κ. Παύλο Χρηστίδη.
Το συλλαλητήριο, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του κλάδου, καθώς θεωρούν ότι δεν καλύπτονται επαρκώς από τα μέτρα της κυβέρνησης τη στιγμή που πλήττεται βάναυσα το εργασιακό καθεστώς και η επιβίωσή τους.
Κύρια αιτήματαήταν η καθολική εφαρμογή των Κλαδικών Συμβάσεων Εργασίας, η πλήρης απασχόληση και η διατήρηση των θέσεων εργασίας.
Το συλλαλητήριο στήριξαν και τα 147 πρωτοβάθμια κλαδικά σωματεία – μέλη της ομοσπονδίας, η ΓΣΕΕ και πλήθος πανελλήνιων εργατικών σωματείων και ομοσπονδιών.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply