Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΠΙΣΗΜΟ! ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ EUROLEAGUE
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Την απόφαση να διακοπεί οριστικά η φετινή σεζόν (2019/20) πάρθηκε στην τηλεδιάσκεψη της Euroleague, αφού τα προβλήματα που προκάλεσε ο κορονοϊό αποδείχτηκαν άλυτα.
Η τηλεδιάσκεψη των 11 ομάδων με εγγυημένο συμβόλαιο στη Euroleague, ολοκληρώθηκε με την απόφαση να είναι η οριστική διακοπή της φετινής σεζόν. Η πρόταση του Τζόρντι Μπερτομέου στην έναρξη της διαδικασίας πέρασε τελικά, οπότε η σεζόν 2019-20 δεν θα συνεχιστεί. 
Σε αυτό συνέβαλλαν οι συνέπειες που δεδομένα προκάλεσε ο κορονοϊός, ενώ υπήρχε μεγάλη πίεση από πλευράς παικτών και κάποιων ομάδων να μην υπάρξει επανέναρξη της διοργάνωσης, αφού υοπήρχε φόβος για τραυματισμούς ανάμεσα στα άλλα. 
Επισημαίνουμ ότι εκτός της Euroleague οριστικά διακόπτεται και το Eurocup, όπου συμμετείχε ο Προμηθέας Πατρών, έχοντας προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.







https://www.newsit.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply