Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΚΤΑΚΤΟ 22:45. ΚΑΙ Η ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μετά τον σάλο που προκάλεσε  η φράση «εγώ δίνω λογαριασμό μόνο στους ψηφοφόρους μου» και  το ΤΑΔΕ να του πεις ότι τον «γράφω στα ούμπαλά μου», άρχισαν να ακούγονται σχόλια τα οποία έχουν άμεση σχέση με την Γουμένισσα και κατ’ επέκταση όλη την Παιονία.

Αύριο  θα έχουμε συνταρακτικά νέα, που θα φέρουν ανατροπές στο Πολιτικό σκηνικό της Νέας Δημοκρατίας στο Ν. Κιλκίς!
 Η επιδίωξη κουκουλώματος της πολιτικής βόμβας  μεγατόνων,  δεν πρόκειται να γίνει.  Άνθρωποι που πονάνε για την Νέα Δημοκρατία δηλώνουν ότι εάν δεν παρθούν οι αποφάσεις εκείνες που θα καθαρίσουν το πολιτικό τοπίο της Παιονίας και του Ν. Κιλκίς, δεν πρόκειται να σταματήσουν με παρεμβάσεις  Περιφερειαρχών,  Ειδικών γραμματέων και γραφεία Υπουργών από την Αθήνα!
Αύριο παίζετε η παράταση και εάν δεν κριθεί ο αγώνας πάμε στα πολιτικά πέναλτι, με το αβαντάζ  του «βαριά τραυματισμένου» αντιπάλου.
ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΝΕΑ!

Θ  Ε  Ο  Φ  Ι  Λ  Ο  Σ        ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply