Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Φαίνεται πως η σημερινή Κυβέρνηση δεν θα αφήσει τους Χριστιανούς χωρίς καθημερινό πόλεμο και ατιμωτική συμπεριφορά όχι μόνο στους Πιστούς αλλά και κατά του ιδίου του Θεού!  Ξέρω σας φαίνετε παράξενο που γράφω εναντίον του Θεού. Αλλά πως αλλιώς να εξηγήσω την συμπεριφορά της Κυβέρνησης, μπροστά στα μάτια του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να περιφέρεται η μπάντα μια τραγουδίστριας και η περιφορά του Επιταφείου να απαγορεύεται;
Πως εξηγείται το κάλεσμα  του Μουεζίνη από τα μεγάφωνα  στην Ξάνθη και το κάλεσμα με τις καμπάνες της εκκλησίας να απαγορεύεται; Πως γίνεται το κάλεσμα των Χριστιανών με την καμπάνα να είναι φορέας του ιού και το κάλεσμα του μουεζίνη να μη τους νοιάζει, ενώ παραβαίνει τις γενικές απαγορεύσεις.  Πώς να μη το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι Χριστιανοί, όταν πριν από ημέρες πίστευαν πως τα μέτρα κατά των Χριστιανών δεν θα ισχύσουν για τους Μωαμεθανούς.
Το χειρότερο είναι η περιφορά της τραγουδίστριας επιτράπηκε μπροστά σε πολλούς θεατές, ενώ η περιφορά του Επιταφίου ήταν εγκληματική ενέργεια.
Εύχομαι σε όσους το αποφάσισαν και σε όσους το ανέχθηκαν, ο κόσμος να τους γυρίσει την πλάτη από σήμερα, τουλάχιστον.
Κρίμα, κρίμα, κρίμα.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply