Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » » » ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ “ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ” ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Απαγόρευσαν μεγάφωνα και καμπάνες στις Εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά για τους μουσουλμάνους αποφάσισαν άλλα… ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Μόνο το "Εζάνι" (το Αλλάχ Ακμπάρ!) μας λένε ότι θα ακούγεται από τα τζαμιά στο ραμαζάνι γιατί δεν είναι λένε προσευχή, αλλά... πρόσκληση σε προσευχή! Κοροϊδεύουν έναν ολόκληρο λαό! Έναν λαό όμως, που δυστυχώς δέχεται τα πάντα χωρίς αντίδραση…
Τα λένε μόνοι τους οι εκπρόσωποι των μουσουλμάνων! Σύμφωνα με την ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Μουφτή Διδυμοτείχου Χαμζά Οσμάν:
“Επειδή συνεχίζει να ακούγεται το εζάνι, νομίζουν ότι τα Τεμένη είναι ανοιχτά ενώ οι Εκκλησίες είναι κλειστές. Όμως, επειδή στη μουσουλμανική θρησκεία δεν επιτρέπονται οι καμπάνες για την ενημέρωση των πιστών, ο μόνος τρόπος είναι η φωνή του Μουεζίνη. Επειδή το εζάνι είναι γνωστοποίηση της ώρας της προσευχής και όχι η ίδια η προσευχή (τη μετάδοση της οποίας με μεγάφωνα έχει πράγματι απαγορεύσει η Πολιτεία) δεν απαγορεύεται η χρήση μεγαφώνων. Σε πολλά Τεμένη το εζάνι γίνεται μέσω μαγνητοφώνου, και όχι με φυσικό τρόπο από τον Μουεζίνη, οπότε το σωστό είναι να γίνεται σε χαμηλή ένταση για να είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο τρομερής κρίσης και να θυμίζει ότι πρέπει να μείνουμε σπίτια μας για να καταπολεμήσουμε τη διάδοση του κορωνοϊού. Σε όσα Τεμένη το εζάνι γίνεται από τον Μουεζίνη συμβουλεύουμε να ακολουθείται η παλαιά παράδοση ζωντανής απαγγελίας του χωρίς χρήση τεχνικών μέσων.”
Για να καταλάβετε ότι μας κοροϊδεύουν, δείτε τι είναι “ΕΖΑΝΙ”:





Το “εζάνι”, δεν είναι άλλο από το γνωστό “Αλλάχ Ακμπαρ”, που ακούγεται από τα τζαμιά και βέβαια αποτελεί μέρος θρησκευτικής τελετουργίας και όχι μόνον αυτό, το ψευτορωμαίικο επιτρέπει -  όταν απαγόρευσε τα πάντα στους Έλληνες - να βγαίνουν οι μουσουλμάνοι με νταούλια για να αναγγέλλουν την ώρα των γευμάτων στο ραμαζάνι και μάλιστα προβλέφθηκε και ειδική άδεια για αυτό. Μάλιστα σε ανακοίνωσή του ο ίδιος μουφτής τονίζει:
“Για να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα οι νέοι μας που θα βαράνε το νταούλι στο ιφτάρ και στο σαχούρ, θα πρέπει κάθε βράδυ  να συμπληρώνουν το παρακάτω έγγραφο και να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους. Το νταούλι θα παίζεται κανονικά κάθε βράδυ στο ιφτάρ και στο σαχούρ, όπως συνέβαινε τα παλιά χρόνια.”

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply