Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ο κορωνοϊός (2019N - CoV) ενέσκηψε και στη χώρα μας με τη λίστα των επίσημων κρουσμάτων να αυξάνεται καθημερινά. Και τώρα τι ΔΕΝ κάνουμε; Ο πανικός και η υστερία είναι πολύ κακοί φίλοι για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Απαντάμε κατά της διασποράς του κορωνοϊού με πρόληψη, με την τήρηση βασικών κανόνων ατομικής υγιεινής που είναι και η δική μας ασπίδα προστασίας. Από σήμερα και για καθαρά προληπτικούς λόγους ξεκινούν οι εργασίες απολύμανσης σε όλα τα 
σχολεία (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια) της πόλης του Κιλκίς. Οι απολυμάνσεις θα γίνουν εκτός σχολικού ωραρίου και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή. Την ερχόμενη εβδομάδα μικροβιοκτονίες (απολυμάνσεις) θα γίνουν σε όλα τα σχολικά διδακτήρια των χωριών του Δήμου μας. Προμηθεύουμε, συγχρόνως, με νέα παρτίδα αντισηπτικών τα σχολεία μας. Απολυμάνσεις έχουν πραγματοποιηθεί στα παλιό και στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς και στο γυμναστήριο του Καμπάνη. Σε επίπεδο πρόληψης έγινε οργανωμένα από τον ιατρό εργασίας του Δήμου Μιχάλη Ηλιάδη ενημερωτική συζήτηση στο εργαζόμενο προσωπικό του Δήμου μας. Την Πέμπτη εξάλλου έχει προγραμματιστεί ανάλογη ενημέρωση για τους εργαζομένους του προγράμματος ''Βοήθεια στο Σπίτι''. Για προληπτικούς λόγους έκλεισε για ένα μήνα και το ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς.
Συμπερασματικά: Λέμε ναι στην πρόληψη! Εφαρμόζουμε σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής! Προσέχουμε την υγεία μας! Δεν εφησυχάζουμε αλλά και δεν πανικοβαλλόμαστε!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply