Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΚΑΥΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Χρόνια πολλά σε όλους όσους νοιώθουν Έλληνες και αγαπούν και τιμούν τους ήρωες της Ελληνικής Επανάσταση του 1821, για την απελευθέρωσή της πατρίδας μας από τον Τούρκικο ζυγό.
Χρόνια Πολλά στην Πατρίδα μας, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στις δυνάμεις ασφαλείας, το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και σε κάθε Έλληνα που νοιάζεται την Πατρίδα του, την Θρησκεία μας όπως αναφέρεται στο Σύνταγμα και μοναδικό στόχο έχει την Ειρήνη, την Ισονομία και την Αξιοκρατία.
Εδώ σχολιάζω την από λάθος ή από άγνοια ή για άγνωστο σκοπό η αποφυγή της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας να αναφερθεί διεξοδικά στην Επανάσταση της 25ης Μαρτίου, στο Οθωμανικό Ζυγό, στο Ελληνικό Έθνος κ.λ.π.
Αναφέρομαι και στον γνωστό πλέον για τις αστοχίες του (λίαν επιεικώς) πρώην Πρωθυπουργό που κατάλαβε για την 25η Μαρτίου πως ήρθε ο κορονοϊός για να πάμε σε μία παγκόσμια διακυβέρνηση!
Ο κ. Παπανδρέου δεν έχει ακούσει ότι με τον κορονοϊό εξέπεσε η ιδέα της παγκοσμιοποίησης, μια και τα Έθνη κράτη, έκλεισαν τα σύνορά τους με την πρώτη απειλή του Έθνους τους. Δεν κατάλαβε πως ακόμη και η Μέρκελ κοιτάζει το δικό της κράτος και όχι την Ε.Ε. και μάλιστα την Ελλάδα που κατάσχεσε ακόμη και ιατρικό υλικό που μας έστειλαν οι Κινέζοι. Κάποιος να τον προστατέψει! Αρκετά γίναμε ………………..νού@@ρα.
Δείτε το βίντεο:


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply