Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » 271Η ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Θέματα υγείας και πολιτιστικές ειδήσεις παρουσιάζει το Ανάδειξέ το, και αυτή την εβδομάδα στους τηλεθεατές του, που μπορούν να το παρακολουθούν κάθε Τρίτη, στις 5:55μμ στο KontraChannel και στις 8:00μμ στο High tv, αλλά και κάθε Τετάρτη, στο κανάλι Έψιλον στις 24:00 και τις Πέμπτες, στις 8:30 στο Alert.
Η Άννα Νικολαΐδη φιλοξενεί σε αυτήν την εκπομπή τον Περιοδοντολόγο, Πέτρο Δαμουλή, ο οποίος μας ενημερώνει για την Ουλίτιδα και την Περιοδοντίτιδα, τις επιπτώσεις τους στην υγεία μας και τη θεραπεία τους.
Με το γνωστό Αγγειολόγο-Αγγειοχειρουργό, Δρ. Κωνσταντίνο Λαμπίδη, Δ/ντή Κλινικής Αγγειακής-Ενδαγγειακής Χειρουργικής &Φλεβολογίας του Metropolitan General, συζητά η Ρούλα Σκουρογιάννη για την αιμοκάθαρση και τη δημιουργία φίστουλας, δηλαδή αρτηριοφλεβικής επικοινωνίας με χειρουργική επέμβαση από ειδικό αγγειοχειρουργό.
Στη συνέχεια, η Άννα Νικολαΐδη βρίσκεται στο χώρο «Συν-κινούμαι» της συμβούλου ψυχικής υγείας και χοροθεραπεύτριας, Ιωάννας Κουτίβα, και συζητούν για τη χοροθεραπεία, δηλαδή για μία μορφή ψυχοθεραπείας μέσω της Τέχνης του χορού.
Επόμενη καλεσμένη της Άννας Νικολαΐδη, η Ιστορικός Τέχνης, Μαράη Γεωργούση, διδάσκουσα στο Ιώνιο Πανεπιστήμιο, επιμελήτρια εκδόσεων και εκθέσεων, που μιλάει στην εκπομπή για το ερευνητικό της έργο, με τίτλο «Διαδραστική περιήγηση στην Αθήνα του χτες και του σήμερα», το οποίο έκανε για το Μουσείο της Πόλης των Αθηνών πάνω στην αρχιτεκτονική και την ιστορία των οικιών και δημόσιων κτηρίων της Αθήνας του 1842. Μιλά επίσης για τη συγγραφική της δραστηριότητα και την επιμέλεια σημαντικών καλλιτεχνικών εκθέσεων στο εξωτερικό.
Η εκπομπή ολοκληρώνεται με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Μην πυροβολείς τα σπουργίτια», του Θεοδόση Πελεγρίνη, που παρουσιάζεται στο Θέατρο Αλκμήνη. Είναι το δεύτερο έργο της τριλογίας «Λάκης – Μάκης» του συγγραφέα. Μία «γκρίζα κωμωδία» στην οποία οι ελπίδες, οι προσδοκίες, οι υποσχέσεις και τα όνειρα ματαιώνονται.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply