Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Φεβρουάριος 11, 2020 12:05 μμ
Στο επιτελείο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, έχει πέσει η ιδέα για το ενδεχόμενο παρουσίας της στο επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ…
Πρόκειται, βεβαίως, για μια πρώιμη συζήτηση, καθώς το συνέδριο αργεί ακόμη και οι εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ «τρέχουν», αλλά φαίνεται πως τέθηκε από κάποιους συνεργάτες της και παραμένει ανοιχτό, όπως διαβάζουμε στον “Μικροπολιτικό” της εφημερίδας “Τα Νέα”.
Η ίδια στήλη μας θυμίζει πως δεν θα είναι ακριβώς η πρώτη φορά που παρίσταται αυτοπροσώπως (κι όχι δι’ αντιπροσώπου) σε συνέδριο άλλου κόμματος, καθώς είχε πάει και στο πρώτο συνέδριο της ΝΔ επί προεδρίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο, καταλαβαίνω και καταλαβαίνετε ότι είναι κομματάκι διαφορετικό το να πάει στου ΣΥΡΙΖΑ.
Διευκρινίζεται βέβαια ότι δεν έχει γίνει κάποια ειδική πρόσκληση διότι, σύμφωνα και με το περιβάλλον της, δεν υπάρχει και τέτοιου είδους ειδική επικοινωνία. Θα λάβει πρόσκληση όπως λαμβάνουν εθιμοτυπικά οι αρχηγοί των κομμάτων για να παραστούν στην έναρξη και να απευθύνουν, ως είθισται, έναν χαιρετισμό.










https://thesstoday.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply