Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Η παράγκα του Καραγκιόζη


Εν μέσω «τράγουδων» και παρατράγουδων που συμβαίνουν γύρω μας «ήνεγκεν» η ώρα μιας ακόμα εσωκομματικής εκλογικής αναμέτρησης στον χώρο που συνηθίζουμε να αποκαλούμε συντηρητικό, στον χώρο δηλαδή της ΝΔ.
Αναφέρομαι στις εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων του κόμματος που θα απαρτίζουν την νομαρχιακή οργάνωση της ΝΔ η οποία είναι αρμόδια για την υποστήριξη της εκλογικής προετοιμασίας και ετοιμότητας, την προώθηση και προβολή των ιδεολογικών αρχών και των πολιτικών θέσεων του Κόμματος στην περιοχή ευθύνης της και την υποστήριξη και ενίσχυση των πρωτοβουλιών και δράσεων του Κόμματος. Είναι επίσης αρμόδια για τη διασφάλιση της ενιαίας πολιτικής έκφρασης και το συντονισμό της δράσης των ΔΗΜ.Τ.Ο. που υπάγονται σ’ αυτήν.
Όλοι τούτοι δηλαδή που εκλέγονται χρόνια τώρα με την ψήφο των μελών του κόμματος και ιδιαίτερα ο πρόεδρος της νομαρχιακής δεν είναι κάτι «χαζοχαρούμενο» αλλά είναι υπεύθυνοι για την ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ στην κοινωνία και το ερώτημα είναι διπλό. Αυτός που πάει και ψηφίζει καταλαβαίνει τι και γιατί το  ψηφίζει και αυτός που διεκδικεί την ψήφο έχει συναίσθηση όχι αν θέλει αλλά αν μπορεί να αναλάβει τέτοιο ρόλο?
Δεν θα επαναλάβω αυτό που τείνει να γίνει αξίωμα στην κοινωνία ότι δηλαδή κάποιοι σπεύδουν στα κόμματα προς αναζήτηση προσωπικότητας, θα «ξεφυλλίσω» απλά την μνήμη μου αναζητώντας το κατά πόσο ο σημερινός πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς, που διεκδικεί την επανεκλογή του, κατάλαβε τον θεσμικό του ρόλο και ανταποκρίθηκε σε όσα προβλέπει το καταστατικό του προωθώντας ιδεολογικές αρχές και πολιτικές θέσεις η χρησιμοποίησε και χρησιμοποιήθηκε ως μέσω για την καθιέρωση ενός ιδεολογικού μανιφέστου του κόμματος που ακούει στο όνομα «ίντριγκα»  
Βαρύς ο χαρακτηρισμός όμως τα γεγονότα είναι αυτά που δείχνουν την αλήθεια γιατί καθώς λέει και ο λαός μας τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.
Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου, με την συμπεριφορά του, κάλλιστα θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο συγκεκριμένου μετακλητού υπαλλήλου πολιτικού γραφείου, ο σημερινός πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς. Η διχόνοια και ο διχασμός στο κόμμα που δημιουργήθηκε τότε παραμένουν μέχρι σήμερα και απλά «θάφτηκαν» εξαιτίας της δυναμικής της ΝΔ και του αποτελέσματος της εκλογικής αναμέτρησης. Θα φανούν  όμως στην πορεία γιατί σήμερα που η ΝΔ είναι κυβέρνηση κάθε άλλο παρά μπόρεσε ο σημερινός πρόεδρος της ΝΟΔΕ να επαναφέρει την ομαλότητα στο κόμμα.
Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι ενώ για συντονισμό δράσης και εξασφάλιση ενιαίας πολιτικής έκφρασης των ΔΗΜ.Τ.Ο «μιλάει» το καταστατικό της ΝΔ και αναθέτει την επίτευξη του στόχου στην νομαρχιακή οργάνωση και τον πρόεδρό της, στο Κιλκίς και στην Παιονία «όνειρο θερινής νυκτός» αποτελεί ακόμα και η απλή επικοινωνία των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ο με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ.
Δεν θέλω να επεκταθώ αναφέροντας γεγονότα προκειμένου να πείσω για την εντός η εκτός εισαγωγικών, αυταρχική λειτουργία του σημερινού προέδρου της ΝΟΔΕ, ούτε όσα προανέφερα αποτελούν κάποιου είδους μομφή κατά του προσώπου του. Εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι οι καιροί άλλαξαν και αλλάζουν και κατά συνέπεια σε θέσεις του κόμματος που έχουν σχέση με ιδεολογικές αρχές, άνθρωποι με παλαιοντολογικές πολιτικές αντιλήψεις και συμπεριφορές είναι επικίνδυνοι.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply