Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ (ΑΡΘΡΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Γιατί η Πρόοδος είναι γένους θηλυκού»

Γράφει η Γαρυφαλλιά Αϊδαρίνη*

Το ημερολόγιο έγραφε 15 Ιανουαρίου όταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε μέσα από ένα τηλεοπτικό διάγγελμα να ανακοινώσει στους Έλληνες πολίτες την πρότασή του για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας. Μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός ανέφερε:«Ο πολίτης είναι γένους αρσενικού. Η Δημοκρατία, η Ελλάδα και η Πρόοδος, ωστόσο, είναι γένους θηλυκού. Και αυτές μάς καλούν στην μεγάλη υπέρβαση. Θεωρώ ότι είναι η ώρα να αποκτήσει η πατρίδα μας μία άξια Ελληνίδα στην κορυφαία πολιτειακή της θέση: Προτείνω, λοιπόν, για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, την πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου».
Η κυρία Σακελλαροπούλου είναι μια εμβληματική προσωπικότητα του δικαστικού χώρου, με λαμπρή πορεία και διεθνείς περγαμηνές. Με την παρούσα επιλογή ο Πρωθυπουργός αποτυπώνει στην πράξη την υπέρβαση των κομματικών στεγανών και την διασφάλιση της μέγιστης δυνατής συναίνεσης που σηματοδοτείόχι μόνο την αλλαγή σελίδας αλλά και την μετάβαση της Δημοκρατίας μας, της Πατρίδας μας σε μια νέα εποχή, την εποχή της εθνικής αναγέννησης.
Παράλληλα, αποτελεί μια επιλογή που στηρίζεται αμιγώς στην πολυετή πετυχημένη επαγγελματική και κοινωνική διαδρομή της κυρίας Σακελλαροπούλου εκπέμποντας έτσι το μήνυμα της ενότητας, της προόδου και της αξιοσύνης και γι’ αυτό απολαμβάνει ευρείας αποδοχής από τα πολιτικά κόμματα.
Επίσης, αναμφίβολα είναι μια απόφαση ιδιαίτερα υψηλού συμβολισμού, καθώς για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία προτείνεται μια γυναίκα για το ανώτατο αξίωμα του κράτους. Με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται καταφανώς ότι η χώρα μας εκσυγχρονίζεται και εναρμονίζεται συγχρόνως με την νέα εποχή που φέρει την σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η σημαντική αυτή συγκυρία που διαμορφώνεται μας κάνει αναντίρρητα να αντιληφθούμε ότι πλέον έχουμε αφήσει οριστικά πίσω μας νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος και εισερχόμαστε με αυτοπεποίθηση και γνώση σε μια νέα εποχή που ανατέλλει κερδίζοντας δυναμικά και αποφασιστικά την θέση που μας αξίζει στον νέο κόσμο που «χτίζεται».

*Η Γαρυφαλλιά Αϊδαρίνη είναι φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης & Νέων Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply