Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10 – 01 – 2020 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 1001 – 2020

ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
: ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
ΤΑΧ. ΔΝΣΗ
: ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
: 2343043000
FAX
: 2343041999
ΘΕΜΑ
: Πυρκαγιά σε Αστική περιοχή
ΗΜ/ΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
: 09 – 01 – 2020 & Ω/03:30΄
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ
: Πρόκειται για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 9η Ιανουαρίου 2020 και περί Ω/03:30΄ επί της οδού «1ου Λόχου Ταβουλάρη» της πόλης Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας, σε ισόγεια αποθήκη οικίας, που βρίσκονταν στον εσωτερικό αύλιο χώρο της (αίθριο). Ήταν πρόχειρα κατασκευασμένη με λαμαρινοσκεπή και τοίχους κτισμένους με «μονότουβλο» και «πλίνθους».
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
: Για την αντιμετώπιση του συμβάντος κινητοποιήθηκε η Π.Υ. Γουμένισσας με τρία (3) υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα και ένα (1) βοηθητικό όχημα με πλήρωμα εννέα (9) Πυροσβεστών ενώ υπήρξε και ενίσχυση από την Π.Υ. Κιλκίς και την Π.Υ. Γιαννιτσών με δύο (2) επιπλέον υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα και πλήρωματα τεσσάρων (4) Πυροσβεστών,  για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Από την πυρκαγιά κάηκε και καταστράφηκε ολόκληρη η ξύλινη λαμαρινοσκεπή της ισόγειας αποθήκης, η οποία και κατέρρευσε, καθώς και όλα τα αντικείμενα – εργαλεία και υλικά που βρίσκονταν εντός αυτής. Λόγω της εφαπτόμενης γειτνίασης του συγκεκριμένου χώρου, στις τρείς πλευρές του, με ξένες ιδιοκτησίες, η πυρκαγιά επεκτάθηκε προς αυτές προκαλώντας υλικές ζημιές σε τμήματα των ξύλινων κεραμοσκεπών και ξύλινων κατασκευών (ταβάνια, πατώματα). Ειδικότερα στην Νότια πλευρά της αποθήκης η πυρκαγιά μεταδόθηκε σε διώροφη «παλαιά» πλινθόκτιστη ακατοίκητη μονοκατοικία καίγοντας την ξύλινη κεραμοσκεπή η οποία και κατέρρευσε στο μεγαλύτερο μέρος της, συμπαρασύροντας ολόκληρο πλινθόκτιστο τοίχο.
Οι ένοικοι του διαμερίσματος του 1ου ορόφου της έτερης εφαπτόμενης μονοκατοικίας απομακρύνθηκαν έγκαιρα από την οικία και δεν κινδύνευσαν.
Στο τόπο του συμβάντος παρευρέθησαν περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γουμένισσας οι οποιοι παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια και πληροφορία στην επιχείρηση της κατάσβεσης.
Το έργο της κατάσβεσης συντόνιζε ο Διοικητής της Π.Υ. Γουμένισσας.
Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Γραφείο της Π.Υ. Γουμένισσας.  
Γουμένισσα 10  2020
Ο     Δ ι ο ι κ η τ ή ς




ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΓΚΑΝΤΙΔΗΣ
Επιπυραγός



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply